Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί κανονικά. Οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα.

Our e-shop is operating regularly. Orders are to be shipped immediately.

Media Kit

Η οικογένεια Χαριτίδη δραστηριοποιείται στον χώρο των ρολογιών & κοσμημάτων από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Το κατάστημα επιλέγει συνεργασίες με καταξιωμένους οίκους ωρολογοποιίας & κοσμημάτων ενώ ταυτόχρονα κατασκευάζει στο δικό του σύγχρονο εργαστήριο χειροποίητες δημιουργίες από χρυσό 14 και 18 καρατίων.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, το Haritidis.gr αποτελεί μια καλαίσθητη ηλεκτρονική επέκταση της φυσικής παρουσίας του καταστήματος πού δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να ολοκληρώσουν τις αγορές τους από απόσταση σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται.

Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης καλωσορίζει κάθε καινούρια πρόταση συνεργασίας καθώς έχει ήδη προβληθεί σε κορυφαίες ενημερωτικές & fashion σελίδες αλλά και σε μια πληθώρα από blogs και social media channels. Παράλληλα, η σελίδα του τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram έχει προσελκύσει χιλιάδες ακόλουθους και fans, ενώ το www.haritidis.gr έχει αποκτήσει μια τεράστια δυναμική φιγουράροντας μόνιμα στα πρώτα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Το δίκτυο συνεργατών διαφήμισης είναι ένας εναλλακτικός τρόπος προώθησης και προβολής των προϊόντων του e-shop μας μέσω ενός δικτύου συνεργατών, οι οποίοι διατηρούν κάποιο δικτυακό τόπο. Οι συνεργάτες μας επιλέγονται προσεκτικά και πρέπει να κατανοούν αλλά και μεταφέρουν με τον σωστό τρόπο στους αναγνώστες τους την φιλοσοφία του καταστήματος λαμβάνοντας ανταποδοτικά οφέλη όπως χρηματικές και προϊοντικές αμοιβές, εκπτώσεις αλλά και προβολή στο δικό μας κοινό.

Εάν έχετε στην κατοχή σας έναν ιστότοπο, όπως ιστοσελίδα, blog ή λογαριασμό σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο και σας ενδιαφέρει να παρουσιάσετε το προϊόντα και το κατάστημα μας στους αναγνώστες σας παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@haritdis.gr

Μπορείτε να δείτε το media kit μας εδώ.