Citizen

Εμφάνιση Φίλτρων

54 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

54 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η εταιρεία Citizen είναι μια εταιρεία ωρολογοποιίας με μια εμπεριστατωμένη παραγωγική διαδικασία, που επεκτείνεται από την δημιουργία μεμονωμένων εξαρτημάτων ρολογιών έως την τελική τους συναρμολόγηση.  Η εταιρεία δραστηριοποιείται  σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.  Από την ίδρυσή της, το 1918, η Citizen έχει κρατήσει την παραδοχή  του “Better Starts Now” – υποστηρίζοντας πως δεν έχει σημασία ποιος είσαι και τι κάνεις, είναι πάντοτε δυνατό να κάνεις κάτι καλύτερο, και πως η ώρα να το κάνεις, είναι τώρα.

Μοιραζόμενη αυτήν την παραδοχή η εταιρεία, τα ρολόγια Citizen, έχουν βελτιωμένες τεχνολογίες εξερευνώντας το μέλλον των ρολογιών, όπως  την ευρεσιτεχνία της λειτουργίας Eco Drive. Η λειτουργία Eco Drive, μπορεί να παράγει ενέργεια από κάθε είδους πηγή φωτός, είτε τεχνητή είτε φυσική – ακόμη και από αμυδρό φως- , έτσι ώστε να λειτουργούν τα ρολόγια χωρίς την ανάγκη της αντικατάστασης της μπαταρίας.

Ανακαλύψτε τα ρολόγια Citizen στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης ή στο haritidis.gr και κάντε τα δικά σας με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.