Raymond Weil

Εμφάνιση Φίλτρων

1 Προϊόν

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

1 Προϊόν

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η Raymond Weil Genève, μια εταιρεία ωρολογοποιίας που εδρεύει στην Γενεύη, ιδρύθηκε από τον Raymond Weil το 1976, σε μια περίοδο κρίσης για τα Ελβετικά ρολόγια. Η εταιρεία είναι μία από τις τελευταίες ανεξάρτητες ελβετικές εταιρείες ωρολογοποιίας (SWISS MADE) και είναι παγκοσμίως γνωστή για τα πρωτότυπα ρολόγια απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής λεπτομέρειας που σχεδιάζει. Τα ελβετικά ρολόγια Raymond Weil απευθύνονται στους πραγματικούς λάτρεις των υψηλής αισθητικής και ποιότητας ελβετικών ρολογιών.

H  Raymond Weil, χαρακτηριστικό της οποίας αποτελεί η πολυτέλεια των ρολογιών της, διαθέτει ήδη από το 1999 το δικό της τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης το οποίο έχει τον πλήρη έλεγχο του σχεδιασμού και της κατασκευής κάθε ρολογιού χειρός της εταιρείας.  Η εταιρεία διατηρεί της δικές τις θυγατρικές στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ινδία και έχει ανοίξει καταστήματα σε όλο τον κόσμο τα πιο εντυπωσιακά εκ των οποίων βρίσκονται στην Kuala Lumpur, στην Singapore, στο New Delhi, στο Mumbai, στην Indonesia, στην Saudi Arabia αλλά και στο Qatar.  Έχει λάβει ποικίλες διακρίσεις και βραβεία όπως το Industry Award το 2007 αλλά και το Best Watch Brand το 2010 ενώ από το 2008 αποτελεί επίσημο συνεργάτη των Brit Awards. Έχει συνδέσει το όνομα της με την προώθηση νέων μουσικών ταλέντων ιδρύοντας ήδη από το 1986 το «The Bourse RW» το οποίο έχει δώσει σε πολλούς ανερχόμενους καλλιτέχνες την ευκαιρία να διακριθούν στην μουσική και το τραγούδι. Ακρίβεια, ποιότητα, αξιοπιστία, πολυτέλεια και τεχνογνωσία είναι μόνο μερικά από τα standards τα οποία χρησιμοποιεί η Raymond Weil στην κατασκευή των ρολογιών της.

Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή ρολογιών της Raymond Weil στο Haritidis.gr με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης στην Θεσσαλονίκη και δείτε τα από κοντά.