Classic

Εμφάνιση Φίλτρων

202 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

202 Προϊόντα

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Όσα χρόνια και αν περάσουν, η επιλογή ενός κλασσικού σταυρού για αγόρι θα παραμένει μια από τις κορυφαίες επιλογές των νονών αλλά και των γονιών. Ένας κλασικός σταυρός έχει στην επιφανειά του συνήθως τον Εσταυρωμένο όπως οι σταυροί των πατεράδων και των παππούδων μας. Εναλλακτικά ένας κλασικός σταυρός μπορεί να μην έχει τον Εσταυρωμένο αλλά οι γραμμές του να είναι κλασικές και πολύ συχνά το σχέδιο του έχει έναν ένθετο, μικρότερο σταυρό στο κέντρο. Οι σταυροί  της συλλογής Classic είναι κατασκευασμένοι από χρυσό 14 ή 18 καρατίων σε λευκό και κίτρινο χρυσό.

Η συσκευασία στην οποία θα παραλάβετε τον σταυρό ολοκληρώνει ιδανικά την αγορά σας, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερα κομψό κουτί σε λευκό χρώμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη συνοδευτική σακούλα αποτελούν τη συνολική ιδέα της βάπτισης, όπως αυτή παρέχεται από το κατάστημα μας. Το τύπωμα τους ειναι σχεδιασμένο από ένα από τα πιο ακριβά και βραβευμένα γραφιστικά γραφεία της χώρας, ενώ το ίδιο το κουτί έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία αποκλειστικά για το κατάστημα μας.

Περιηγηθείτε στην κατηγορία Βάπτιση Αγοριού για να ανακαλύψτε όλες τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αποκτήστε τους με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.