Premium

Εμφάνιση Φίλτρων

177 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

177 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η Premium συλλογή μας από σταυρούς βάπτισης για κορίτσι περιέχει εντυπωσιακές δημιουργίες από χρυσό 14 και 18 καρατίων σε λευκό, κίτρινο και ροζ χρυσό με ζιρκόν ή διαμάντια. Οι σταυροί της συλλογής έχουν συνήθως μεγαλύτερο βάρος και πολύ συχνά η κατασκευή τους είναι ημιμασίφ. Τα σχέδια που θα συναντήσετε στην κατηγορία αυτή ποικίλουν και μπορούν να καλύψουν τόσο το γούστο ενός κλασικού νονού όσο και ενός μοντέρνου.

Η συσκευασία στην οποία θα παραλάβετε τον σταυρό ολοκληρώνει ιδανικά την αγορά σας, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερα κομψό κουτί σε λευκό χρώμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη συνοδευτική σακούλα αποτελούν τη συνολική ιδέα της βάπτισης, όπως αυτή παρέχεται από το κατάστημα μας. Το τύπωμα τους ειναι σχεδιασμένο από ένα από τα πιο ακριβά και βραβευμένα γραφιστικά γραφεία της χώρας, ενώ το ίδιο το κουτί έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία αποκλειστικά για το κατάστημα μας.

Περιηγηθείτε στην κατηγορία Βάπτιση Κοριτσιού για να ανακαλύψτε όλες τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και αποκτήστε τους με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.