Η Ολλανδική CLUSE, ένα σχετικά καινούριο, όπως αυτοπροσδιορίζεται fashion brand, ιδρύθηκε μόλις το 2013 στο Άμστερνταμ με σκοπό να σχεδιάζει και να δημιουργεί πρωτότυπα και μίνιμαλ γυναικεία ρολόγια.

Το brand γνώρισε τεράστια ανάπτυξη μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και πλέον  τα μοντέλα της εταιρείας πωλούνται περίπου σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, τα ρολόγια CLUSE είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ευρώπη χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν σημειώνουν ιδιαίτερη επιτυχία και σε άλλες ηπείρους όπως η Νότια Αμερική, η Ασία και η Αυστραλία.

Η CLUSE δεν εστιάζει μόνο στο design των ρολογιών της αλλά και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί για την κατασκευή τους καθώς  όλα τα ρολόγια της πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο αυστηρών προδιαγραφών. Το  studio της CLUSE στο Άμστερνταμ διαθέτει εξειδικευμένους ωρολογοποιούς  οι οποίοι ελέγχουν αλλά και επισκευάζουν τα ρολόγια της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά ρολόγια της CLUSE, περιλαμβάνει η συλλογή La Roche, η οποία διαθέτει ρολόγια με λευκό ή μαύρο μαρμάρινο καντράν, φτιαγμένα από φυσική πέτρα. Μοναδικά ρολόγια με τολμηρό design τα οποία είναι κατάλληλα να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νερά του κάθε κομματιού μαρμάρου διαφέρουν, καθιστώντας έτσι το κάθε ρολόι La Roche εντελώς μοναδικό.

cl40005_la-roche-rose-gold-white-marble-grey-worn cl40006_la-roche-rose-gold-black-marble-grey-worn

Η Ολλανδική εταιρεία χρησιμοποιεί εκλεπτυσμένα design στα ρολόγια της · μοντέλα μίνιμαλ, απλά αλλά όχι απλοϊκά, εντυπωσιακά αλλά και διακριτικά, μοντέρνα και παράλληλα διαχρονικά. Ρολόγια χειρός πρωτότυπα, τα οποία δε σας δείχνουν μόνο την ώρα αλλά ταυτόχρονα υπόσχονται να ολοκληρώσουν και απογειώσουν το στυλ και κάθε εμφάνιση σας.  Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην συσκευασία όλα τα ρολόγια της CLUSE αποστέλλονται σε μια πολυτελή θήκη πορτοφόλι στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε το ρολόι σας όταν δεν είναι σε χρήση.

Cluse πολυτελή θήκη Χαριτίδης

H CLUSE μας ενθαρρύνει λοιπόν να ανακαλύψουμε την ομορφιά που κρύβεται στην απλότητα- αυτό εξάλλου είναι και το μότο της. Δείτε ολόκληρη της συλλογή ρολογιών CLUSE στο Haritidis.gr ή επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και αποκτήστε το δικό σας ρολόι CLUSE με δωρεάν μεταφορικά όπου και αν βρίσκεστε!