Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες η εταιρεία Nautica αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα κ αναγνωρισμένα αμερικανικά brand σε παγκόσμια κλίμακα. Έχοντας ιδρυθεί από το 1983, πρωτοπορεί στο χώρο της μόδας χάρη στα εμπνευσμένα από τη θάλασσα προϊόντα της. Η σειρά ρολογιών της Nautica αποπνέει ένα ναυτικό και ταξιδιάρικο αέρα όπως προδίδει και το ίδιο brand name της εταιρείας, το οποίο προκύπτει από την λατινική λέξη nauticus (δηλαδή ναυτικός). Συνδυάζοντας το navy style και την αδιαμφισβήτητη  κομψότητα η εταιρεία Nautica παρουσιάζει μια εξαιρετική ποικιλία οικονομικών και καλαίσθητων ρολογιών με  υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές κατάλληλα να σας συνοδεύσουν τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

Τα ρολόγια Nautica από ανοξείδωτο ατσάλι, με διαφορετικούς χρωματισμούς στο καντράν και μπρασελέ μπορούν να συνοδεύσουν τις ανδρικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και σε πληθώρα δραστηριοτήτων χαρίζοντας  ξεχωριστό στυλ. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό των ρολογιών της καθώς φροντίζει να τα εξοπλίζει με διάφορους χρονογράφους αλλά και πολύ καλή αδιαβροχοποίηση (10 ατμόσφαιρες).

NAI19533GNAI18503GA16666GNAI19537G

Η Nautica φροντίζοντας να ανταποκριθεί στις ανδρικές απαιτήσεις δημιούργησε μια πλούσια σειρά ρολογιών με δερμάτινο λουράκι. Παραθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χρωματισμών τόσο στο καντράν όσο και στο λουράκι στοχεύει να καλύψει τις πιο casual ανδρικές εμφανίσεις δίνοντας τους μια ξεχωριστή νότα vintage. Με τα ίδια standards αδιαβροχοποίησης (10 ΑΤΜ) και λειτουργικότητας, κατασκευασμένα εξίσου από ανοξείδωτο ατσάλι και ορυκτό κρύσταλλο σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις με το στυλ και την minimal όψη τους. Άλλωστε τι καλύτερο απ’ το all time classic;

A16599GNAI10006GA22564GNAI16525

Η επόμενη σειρά της εταιρείας είναι προσανατολισμένη περισσότερο στους λάτρεις των sports καθώς σχεδιάζει ρολόγια από καουτσούκ και ανοξείδωτο ατσάλι  κατάλληλα να συνοδεύσουν όλους τους άντρες τόσο στις αθλητικές τους δραστηριότητες όσο και στην καθημερινότητα τους. Παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων χρωματισμών και άψογης λειτουργικότητας, η Nautica προτείνει την ποιότητα καουτσούκ και την παρουσιάζει με ιδιαίτερα κομψό στυλ στην αντρική σειρά ρολογιών της.

NAI52500GNAI12514GNAI19505GA16681G

Τέλος, στη συλλογή της εταιρείας διατίθενται ειδικά set boxes στα οποία εμπεριέχονται δύο ειδών λουράκια με σκοπό να καλύψουν τις απαιτήσεις της εκάστοτε εμφάνισης σας. Τo αριστερό set box περιλαμβάνει ένα ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με μπλε καντράν και μπλε υφασμάτινο λουρί, έχοντας ως δεύτερη επιλογή ένα δερμάτινο λουράκι σε μαύρο χρώμα. Στο δεξί set box διατίθεται ένα ανδρικό ρολόι από σκούρο ανοξείδωτο ατσάλι με κόκκινες λεπτομέρειες και δίχρωμο υφασμάτινο λουρί έχοντας και αυτό ως δεύτερη επιλογή ένα δερμάτινο λουράκι σε γκρι χρώμα.

20151105105624_nautica_nai14519gNAI14520G

Γνωρίστε τα ρολόγια Nauticaκαι ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία αντρικών ρολογιών στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και στην ιστοσελίδα μας www.haritidis.gr .