Η JCou ανανέωσε τα μοντέλα ρολογιών της, προσθέτοντας 3 νέες συλλογές: την Celeste, την Violet και την Elegance Petite. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η κομψότητα των συγκεκριμένων μοντέλων, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις συγκεκριμένες συλλογές να ξεχωρίζουν.

Celeste

Η συλλογή Celeste, μας παρουσιάστηκε φέτος από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με χαρακτηριστικό της συλλογής το Moon Face, δηλαδή την απεικόνιση της σελήνης στο καντράν του ρολογιού. Η συγκεριμένη σειρά είναι διαθέσιμη σε 3 χρώματα, σε ασημί,σε ροζ χρυσό και σε συνδυασμό ασημί και  κίτρινου χρυσού χρώματος. Επίσης, υπάρχει και η σειρά Celeste Multi, όπου εκεί θα βρούμε και ένδειξη της ημερομηνίας σε 24ωρη βάση στο καντράν του ρολογιού και αδιαβροχοποιήση στις 10ΑΤΜ, καθιστώντας τη συγκεκριμένη σειρά κατάλληλη και για κολύμβηση. Οι επιλογές χρωμάτων εδώ είναι ασημί και συνδυασμός του ασημί και του ροζ χρυσού χρώματος.

jcou1  JU18018-1_roloi-jcou-stainless-steel-celeste-multi-bracelet

jcou celeste-moonface JU18017-3_roloi-jcou-stainless-steel-celeste-two-tone-moon-phase-bracelet

Violet

Η συλλογή Violet της JCou είναι εμπνευσμένη από την βιολέτα, η οποία είναι εμφανής στο καντράν των ρολογιών της συγκεριμένης σειράς. Ρομαντικά και εκλεπτυσμένα, τα ρολόγια αυτά συνοδεύουν μοναδικά τις εμφανίσεις σας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.Τα ρολόγια της σειράς είναι διαθέσιμα σε 3 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από 129€ έως 149€.

violet jcou violet

JU18007-2_roloi-jcou-stainless-steel-violet-two-tone-mother-of-pearl-bracelet  jcou violet

Elegance Petite

Τέλος, τα ρολόγια της σειράς Elegance Petite είναι αυτό που λέει και το όνομά τους: κομψά. Έχουν μικρή κάσα, διαμέτρου 30 mm και προσδίδουν φινέτσα και στυλ στις εμφανίσεις σας. Τα ρολόγια της σειράς είναι διατίθενται σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, όπως είναι το ασημί με το ροζ χρυσό και το ασημί με το κίτρινο χρυσό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η συγκεριμένη σειρά έχει αδιαβροχοποίηση στις 10ΑΤΜ,

elegance petite elegancepetite

JU18043-2_roloi-jcou-stainless-steel-elegance-petite-two-tone-bracelet JU18043-4_roloi-jcou-stainless-steel-elegance-petite-bracelet

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών JCou στο eshop μας και αποκτήστε online το δικό σας, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε τα Κοσμηματοπωλεία Χαριτίδης και κάντε δικό σας, αυτό που σας ταιριάζει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε το Ναι! Εσείς;