Ο νέος Bluetooth αισθητήρας Polar H10 εγγυάται μετρήσεις κορυφαίας ακρίβειας και προηγμένες λειτουργίες καταγραφής της καρδιακής σας συχνότητας με υψηλή ακρίβεια μέτρησης ενώ έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την άσκηση.

Η βασική του βελτίωση έναντι του H7 είναι η μνήμη του, στην οποία θα μπορείτε να αποθηκεύσετε 1 συνεδρία εκγύμνασης την φορά η οποία όμως μπορεί να έχει διάρκεια έως και 65 ώρες, κάτι που σημαίνει ότι έχετε την δυνατότητα να αφήσετε το κινητό ή το ρολόι σας σπίτι.

H10 Beat

Συμβατότητα

Ο Polar H10 είναι συμβατός με τα περισσότερα Android & iOs smartphones αλλά και με δεκάδες fitness apps όπως Strava, Endomondo, MapMyRide κτλ. και μεταδίδει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Polar H10 Performance Analysis on Strava

Polar Beat Flow Heart Rate Date from H10

Χρησιμοποιώντας κορυφαία τεχνολογία Bluetooth, ο Polar H10 είναι συμβατός με όλα τα πρόσφατα ρολόγια Polar (V800, M400, M200, M600, M450 αλλά και V650) αλλά και με την πλειοψηφία των παλαιότερων μοντέλων. Επίσης μπορεί να συνδεθεί και να ανταλλάξει δεδομένα με αρκετά brands που κατασκευάζουν όργανα γυμναστικής όπως Horizon, NordicTrack, Life Fitness, Kettler κτλ. τα οποία χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνολογία Bluetooth.

Οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Polar H10 για να μεταδώσουν και προβάλουν ζωντανά μετρήσεις καρδιακής συχνότητας στις κάμερες GoPro HERO4 & GoPro Hero5.

Polar H10 Compatible with GoPro Hero 4 & 5

Με την δωρεάν εφαρμογή εκγύμνασης Polar Beat μπορείτε να προγραμματίσετε δραστηριότητες, να λαμβάνετε συμβουλές και καθοδήγηση κατά την διάρκεια των ασκήσεων και να διαλέξετε μέσα από δεκάδες αθλητικά προφίλ αυτό που σας ταιριάζει. Μετά από κάθε δραστηριότητα, έχετε την δυνατότητα να αναλύσετε την επίδοση σας, να ανταγωνιστείτε φίλους και να μοιραστείτε την εμπειρία σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

-Προηγμένη Τεχνολογία Bluetooth 4.0 (BTLE Smart)

-Μπαταρία τύπου CR2025 η οποία παρέχει 400 ώρες ζωής και μπορείτε να την αλλάξετε μόνοι σας πολύ εύκολα.

-Συμβατότητα με κάθε όργανο γυμναστικής που χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth 5kHz, με παλαιότερα ρολόγια Polar (T31 & Wearlink) αλλά και με κάμερες GoPro Hero 4 & 5.

-Συμβατότητα με iPhones από 4s και έπειτα και συσκευές Android 4.3 ή πιο πρόσφατες που χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth 4.0.

-Εύκολες αναβαθμίσεις μέσω εφαρμογών Polar Flow αλλά και Polar Beat.

-Διαστάσεις συσκευής: 34 x 65 x 10 mm.

-Βάρος: 21 gr (connector), 39 gr (ζώνη).

-Αδιαβροχοποίηση: 30 m (κατάλληλος για κολύμπι).

-Δυνατότητας παρακολούθησης καρδιακής συχνότητας ακόμα και μέσα στο νερό.

-Operating temperature: -10 °C to +50 °C / 14 °F to 122 °F.

 

Υλικά

  • Connector: ABS, ABS + GF, PC, Stainless steel.
  • Ζώνη: 38% Polyamide, 29% Polyurethane, 20% Elastane, 13% Polyester, Silicone prints.

 

Τον νέο αισθητήρα μέτρησης καρδιακής συχνότητας Polar H10 μπορείτε να τον βρείτε στο Haritidis.gr και να τον αποκτήσετε με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μια τεράστια συλλογή από καρδιοσυχνόμετρα και αθλητικά ρολόγια Polar σε ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη ποικιλία λειτουργιών κατάλληλα για κάθε περίσταση και άσκηση.