Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα την νέα σειρά ρολογιών της ZIIIRO, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις κινήσεις της σελήνης. Η σειρά Ziiiro Lunar είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη στη Γερμανία και ήρθε για να σας εντυπωσιάσει με την απόλυτη ακρίβεια και την υψηλή αισθητική της. Σχεδιασμένο από δύο κυκλικούς δίσκους διαφορετικών χρωματισμών, ο εξωτερικός δίσκος δηλώνει την ώρα ενώ ο εσωτερικός τα λεπτά.

Ρολόγια ZIIIRO LunarΡολόγια ZIIIRO Lunar

Διαθέσιμα σε 5 χρωματικές αποχρώσεις Gold, Black, Ocean, Chrome & Rose Gold, τα ρολόγια της συλλογής Lunar κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι, έχουν ορυκτό κρύσταλλο υψηλής ανθεκτικότητας ενώ συνοδεύονται από ιαπωνικό μηχανισμό Miyota Quartz.

Ρολόγια ZIIIRO Lunar

Τα ρολόγια ZIIIRO αποτελούν την πιο τολμηρή και κομψή πρόταση για το 2017. Φουτουριστικά και μινιμαλιστικά, όλα τα σχέδια του γερμανικού brand,  χαρακτηρίζονται από μοναδικό στυλ, μια ιδιαίτερη και ανατρεπτική επιλογή για όσους ζητούν κάτι διαφορετικό στην εμφάνιση τους. Τα αντισυμβατικά αυτά ρολόγια δεν έχουν δείκτες ή ενδείξεις αλλά έχουν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μοτίβο δακτυλίων που δείχνει το πέρασμα του χρόνου. Ο Robert Dabi, ο Γερμανός σχεδιαστής της εταιρίας ZIIIRO, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ρολόγια που εντυπωσιάζουν με το πόσο επιδέξια ισορροπούν πάνω στην λεπτή γραμμή μεταξύ σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Εάν επιζητάτε ένα ασυνήθιστο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό ρολόι στον καρπό σας, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ZIIIRO collection στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ρολόγια ZIIIRO Lunar

Η πεμπτουσία του φουτουριστικού minimal design αποτυπώνεται στη νέα σειρά Ziiiro Lunar.
Keep it simple, keep it Ziiiro!!!