Τα μίνιμαλ κοσμήματα είναι μια ιδιαίτερη κατήγορια, η οποία έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από οίκους μόδας, fashion bloggers και φυσικά απο εμάς!

Κοσμήματα και ρούχα που μπορείτε να συνδυάσετε

Ο μινιμαλισμός ορίζεται γενικότερα ως “η εξάλειψη όλων των στοιχείων που θεωρούνται περιττά, έτσι ώστε να επιτραπεί στα ουσιώδη χαρακτηριστικά να λειτουργήσουν.

Σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνουμε εκλεκτές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα πατώντας στους συνδέσμους κάτω απο τις φωτογραφίες.

Βραχιόλι γυναικείο από χρυσό 14 καρατίων

 Χρυσό βραχιόλι 14 καρατίων

 Τρία χρυσά δαχτυλίδια που μπορούν να φορεθούν μαζί αλλά και μεμονωμένα.

Δαχτυλίδια γυναικεία από χρυσό 14 καρατίων

Δαχτυλίδια

 Ελευθερία και πνευματική εξέλιξη για τους Ινδιάνους, Κέλτικο σύμβολο μαγείας και γνώσης σε τελετές προς τους θεούς, το φτερό έχει αγαπηθεί και χρησιμοποιηθεί απο πολλούς λαούς με διαφορετικές σημασίες. Εσείς με τι το συνδέετε?

Κολιέ γυναικεία από χρυσό 14 καρατίων

Πριγκιπικά κοσμήματα γιατί κάθε γυναίκα είναι μια πριγκίπισσα.

Βραχιόλια γυναικεία από χρυσό 14 καρατίων

Κολιέ

Ματάκια και χρυσές λεπτομέρειες σε λιτές γραμμές.

Βραχιόλια γυναικείαΒραχιόλια γυναικεία

Βραχιόλι απο την Τommy Hilfiger με καρδιες. Ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και για να συμβολίσετε την αγάπη σας για αυτά στον δικό σας καρπό.

Βραχιόλια γυναικεία

Βραχιόλι Tommy Hilfiger

Ελπίζουμε να σας ενέπνευσαν οι επιλογές μας και να ξεκινήσετε την δική σας μίνιμαλ συλλογή ή να κάνετε προσθήκες σε αυτήν απο το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης.

Στο Online Shop μας θα βρείτε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία. Για περισσότερα νέα και φωτογραφίες μπορείτε να μας ακολουθήσε στην σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram .