Ο νέος σχεδιασμός του Haritidis.gr ειναι προιόν προσπάθειας αισθητικής αναβάθμισης και ενοποίησης του eshop με την υπόλοιπη εταιρική ταυτότητα ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις για ευχρηστία και απλότητα. Το λευκό ειναι το κυρίαρχο πλέον χρώμα προσδίδοντας πιο minimal εικόνα που βελτιώνει την εμπειρία του τελικού χρήστη. Αφαιρέσαμε τον θόρυβο των πολλών χρωμάτων και αφήσαμε τον χρήστη ξεκούραστο να απολαύσει τις εξαιρετικές φωτογραφήσεις των κοσμημάτων μας.

Από τις βασικότερες καινοτομίες της νέας σελίδας είναι το “Δημιουργήστε το μονόπετρο σου”, ένα διαδραστικό εργαλείο που επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέγουν το σχέδιο του δαχτυλιδιού που τους αρέσει και να βρίσκουν το διαμάντι της αρεσκείας τους μέσα από μια πληθώρα πιστοποιημένων διαμαντιών. Ακολουθώντας δύο απλά βήματα είναι εφικτή η δημιουργία ενός custom μοναδικού κοσμήματος.

Αισθητικά θέλαμε να ξεφύγουμε από την πολυπλοκότητα και την γεμάτη πληροφορίες σελίδα  που δυσχεραίνει και κουράζει τον χρήστη. Καταργήσαμε τα σπάταλα και βαριά slide και προτιμήσαμε στατικές εικόνες που διαρκώς θα αλλάζουν χάρη στο πλούσιο περιεχόμενο που ανεβαίνει καθημερινά. Βελτιστοποιήσαμε τα φίλτρα των προιόντων μας για την ταχύτερη ευρεση του επιθυμητού προιόντος.

Στο μενού κρατήσαμε την σίγουρη διαχρονική λύση καθώς αποτελεί προϊόν διαρκούς βελτίωσης και εξέλιξης από το 2003.

Θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη αλλαγές που θα ανέβουν σταδιακά στην σελίδα μας. Καλή σας πλοήγηση!