Τα ρολόγια Swiss Military By Chrono  αντλώντας ενέργεια από φυσικό ή τεχνητό φως  μας παρουσιάζουν για το 2018 την νέα τους συλλογή Solar Edition. Η σειρά Solar κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις  στην αγορά ρολογιών καθώς με νέα τεχνολογία επιστράτευσε τη δύναμη του φωτός, δηλαδή τον ήλιο, προκειμένου να θέσει τους μηχανισμούς των ρολογιών της σε λειτουργία. Φυσικά, η Swiss Military για τη νέα της σειρά  προνόησε για τις ημέρες περιορισμένης ή και καθόλου ηλιοφάνειας και έδωσε τη δυνατότητα να λειτουργούν τα ρολόγια της ακόμα και με το τεχνητό φως όπως πχ λάμπες.

solar-7SMS34072.01_roloi-antriko-stainless-steel-swiss-military-by-chrono-solar-edition-braceletSMS34072.04_roloi-antriko-stainless-steel-swiss-military-by-chrono-solar-edition-black-leather-strap

Η νέα σειρά Solar  απαλλάσσει τους καταναλωτές από την ανάγκη για αλλαγή μπαταριάς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς αποθηκεύει το φως στο καντράν του ρολογιού και το μετατρέπει σε ενέργεια επανατροφοδοτώντας και τον μηχανισμό αλλά και την μπαταρία.Η εταιρία , με αυτή την τεχνολογική επιτομή τοποθετείται ξεκάθαρα υπέρ του περιβάλλοντος και προβάλει άμεσα τη χρήση φυσικών ή και τεχνητών πόρων για τη λειτουργία των ρολογιών της.

solar-5SMS34073.05_roloi-antriko-stainless-steel-swiss-military-by-chrono-solar-edition-black-leather-strap-

Ωστόσο, ίσως μόνο η τεχνολογία να μην αρκούσε για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Swiss Military δηλώνοντας δυναμικά το παρόν στην αγορά ρολογιών από το 1994 συνδέοντας άρρηκτα το όνομα της με τους ελβετικούς μηχανισμούς γνωρίζει πολύ καλά πως η αισθητική κατέχει  το δικό της σημαντικό ρόλο. Γι αυτό το λόγο η σειρά Solar συνθέτει απόλυτα την ποιότητα με την αισθητική. Ρολόγια από ανοξείδωτο ατσάλι άλλοτε στο κλασσικό ασημί χρώμα και άλλοτε στο ανθρακί καλύπτουν τις ανάγκες κάθε άντρα που αγαπά το casual ή και πιο αθλητικό στιλ. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μοντέλα με ή χωρίς χρονογράφους, με μπρασελέ ή δερμάτινο λουρί ή και κομψό καουτσούκ τα Swiss Military Solar Edition υπόσχονται τον απόλυτο συνδυσμό σε οποιαδήποτε περίπτωση.

SMS34072.07_roloi-antriko-stainless-steel-swiss-military-by-chrono-solar-edition-black-rubber-strap-solar-6SMS34073.02_roloi-antriko-stainless-steel-swiss-military-by-chrono-solar-edition-bracelet- 

Η Swiss Military by Chrono συνδυάζοντας τους άψογους ελβετικούς μηχανισμούς, γνωστοί στην ιστορία των ρολογιών, την επίστρωση ζαφειριού στο ορυκτό κρύσταλλο και τη τεχνολογία solar, συνθέτει ποιοτικά eco-friendly ρολόγια. Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών Swiss Military by Chrono στο eshop μας και αποκτήστε online το δικό σας, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφτείτε τα καταστήματα μας και δείτε τα από κοντά.