Είναι αδύνατο να χαρακτηρίσουμε τις τάσεις στα κοσμήματα για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018-2019 με μία λέξη. Ακόμα και μία φράση δεν αρκεί!

Η Donatella Versace συνιστά σε κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα και το στυλ να δημιουργήσει τη δική της συλλογή από κοσμήματα γιατί η επένδυση χρημάτων μόνο στα ρούχα δεν έχει νόημα. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή για layering και συνδυασμούς καθιστώντας τα αξεσουάρ απαραίτητο συστατικό για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αυτό το χειμώνα καλύτερα να ξεχάσετε το πορτοφόλι ή την τσάντα σας παρά τα κοσμήματα σας αφού η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική και τα κοσμήματα πλαισιώνουν το πρόσωπο σας με τον καλύτερο τρόπο ή δίνουν στα χέρια σας την  έμφαση που χρειάζονται καθώς αποτελούν βασικό μέσο επικοινωνίας.

Οι κύριες τάσεις στα κοσμήματα για το 2019 περιλαμβάνουν αφθονία πολύτιμων και ημιπολύτιμων πετρών, layering και ασυμμετρία. Επιλέξτε κοσμήματα επιτηδευμένα, μεγάλα και εκκεντρικά με χρώμα, πολύτιμους λίθους και υλικά υψηλής ποιότητας ή επιλέξτε και συνδυάστε διάφορα minimal κοσμήματα για ένα πιο statement αποτέλεσμα.

1.Be feminine

Η θηλυκότητα είναι βασική τάση για το 2019 και για να την ακολουθήσετε αρκεί μια λεπτή αλυσίδα και ένα λαμπερό κρεμαστό. Σε αντίθεση με τις βαριές αλυσίδες της προηγούμενης σεζόν, φέτος έρχονται οι λεπτές αλυσίδες να γίνουν η απόλυτη τάση στα κοσμήματα. Απλά και κομψά κολιέ, έρχονται να δώσουν έναν αέρα θηλυκότητας στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το πόσο εύκολα μπορούν να συνδυαστούν με ένα φουλάρι ή ακόμη και δύο ή τρία κολιέ μεταξύ τους.

MNG2-AE20836G
OIK14615
AE20797G-LS18252

2. Χρωματιστοί πολύτιμοι λίθοι

Τα κοσμήματα με χρωματιστούς πολύτιμους λίθους θα είναι μία από τις φετινές τάσεις, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας. Καμία γυναίκα δεν μπορεί  να αντισταθεί σε αυτά: η θηλυκότητα του ρουμπινιού, η ηρεμία του σμαραγδιού και η δύναμη του ζαφειριού είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τους πολύτιμους λίθους τόσο ελκυστικούς. Είτε πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνα, είτε για σκουλαρίκια ή κολιέ, τα κοσμήματα με πολύτιμους λίθους θα δώσουν μία χρωματιστή πινελιά στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σας. 

23945OR25958_vraxioli-diamantia-xruso-18K-diamonds-roumpini-

25429-15117

3. Shine bright like your bracelet

Επιλέξτε οποιοδήποτε είδος βραχιολιού αρκεί να μπορεί να φορεθεί και πάνω από τα μανίκια της μπλούζας ή του πουκάμισου σας και να είναι τόσο λαμπερά ώστε να γίνονται το κεντρικό στοιχείο ολόκληρης της εικόνας.

Processed with VSCO with m5 preset3ZH12267G_KA26153-AE26818

4. White gold is back!

Τα κοσμήματα σε κίτρινο και ροζ χρυσό συνεχίζουν να κατακλύζουν τις νέες δημιουργίες αλλά πλέον επιστρέφει δυναμικά και ο λευκός χρυσός δίνοντας μια πιο κομψή και καθαρή αισθητική.

MY22244-MY22250AE20799MY22241W

5. What about earrings?

Μιλώντας για τις τάσεις των κοσμημάτων του 2019, είναι αδύνατο να μην μιλήσουμε για σκουλαρίκια. Τα σκουλαρίκια δίνουν στις γυναίκες θηλυκότητα και κομψότητα. Είναι πάντα στη μόδα και το μόνο που αλλάζει είναι το μέγεθος και το σχήμα. Εάν προτιμάτε γενικότερα μεγάλα σκουλαρίκια, τότε αυτή τη σεζόν θα είστε πραγματικά in fashion και ειδικά αν επιλέξετε γεωμετρικά σχήματα όπως τετράγωνα, ρόμβους και σπείρες.

OIK22409_LS23148_SP24100Processed with VSCO with m5 preset

6. Μαργαριτάρι

Μαργαριτάρια παντού: Τα κοσμήματα με μαργαριτάρι, επιστρέφουν και φέτος, όντας η απόλυτη τάση,  αποδεικνύοντας την διαχρονικότητά τους με έναν πιο μοντέρνο τρόπο. Μαργαριταρένια σκουλαρίκια, βραχιόλια ή κολιέ με μαργαριτάρι, είναι κάτι που θα βλέπουμε συνέχεια φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

16779Processed with VSCO with m5 presetKS24335

7. Boho, of course

Το Boho είναι ένας συνδυασμός αιθέριου μποέμ στυλ και ελεύθερου hippie στυλ. Στην ουσία boho είναι η πραγματική έκφραση της προσωπικότητάς και της δημιουργικής σας φύσης. Για να τελειοποιήσετε ένα Boho σύνολο, θα πρέπει να επιλέξετε κοσμήματα με λιτά αλλά και έθνικ στοιχεία σε συνδυασμό με υλικά υψηλής ποιότητας. Τα σταθερά βραχιόλια, γνωστά και ως bangles ή χειροπέδες, μπορούν να φορεθούν 2-3 μαζί και να δώσουν άμεσα μια boho gypsy πινελιά στην εμφάνιση σας.  Επιπλέον, κάποια κολιέ με αλυσίδες ή κρεμαστά στοιχεία μπορούν να συμπληρώσουν τέλεια ένα πιο boho chic σύνολο.

PS27025-AE26993FT26639_vraxioli-gunaikeio-xruso-14k-zirkon-riviera-PS22695

Η συμβουλή μας

Οι γυναίκες θα πρέπει να αισθάνονται αυτοπεποίθηση φορώντας όμορφα κοσμήματα καθημερινά και όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Επιλέγοντας τα κοσμήματα που θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε την τάση που σας αρέσει, να σκεφτείτε και τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας, όπως το σχήμα του προσώπου σας, το στυλ του σώματός σας, το ύψος σας και τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα στο δέρμα σας. Αν δεν υπολογίσετε αυτά τα χαρακτηριστικά και απλά φορέσετε ένα μοντέρνο κόσμημα, ίσως να μην έχετε το αποτέλεσμα που φανταστήκατε. Μην ξεχνάτε πως το ζητούμενο είναι να φορέσετε ένα κόσμημα που θα σας κάνει να λάμψετε!