Όταν η Ιταλική φινέτσα συναντά την προσωπική επιλογή, τότε σίγουρα ο λόγος αφορά τη Nomination. Πρόκειται για ένα ιταλικό brand κοσμημάτων, το οποίο εμπνεύστηκε ο Paolo Gensini το 1980. Βασικό κίνητρο του σχεδιαστή ήταν να δημιουργήσει κοσμήματα τα οποία θα ανταποκρίνονται οικονομικά σε όλους, χωρίς περιορισμούς στο φύλο ή την ηλικία. Ταυτόχρονα, ήθελε να μπορούν τα κοσμήματα αυτά να εξατομικεύονται, δίνοντας τους μια εντελώς προσωπική διάσταση.

Τι είναι το σύνθετο βραχιόλι

Η ιδέα για το σύνθετο βραχιόλι (composable) υπήρξε εξαιρετικά καινοτόμα και επαναστατική. Μεμονωμένοι σύνδεσμοι (links) από ανοξείδωτο ατσάλι ενώνονται και δημιουργούν ένα μοναδικό βραχιόλι, υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Όμως αυτό είναι μόνο η αρχή. Διάφορες collection, με πληθώρα συμβόλων, πετρών, φράσεων και πολλών ακόμα σχεδίων, έρχονται και προστίθενται δίνοντας εντελώς προσωπικό χαρακτήρα στο κόσμημα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως στα links υπάρχουν ένθετα στοιχεία από καθαρό ασήμι 925, κίτρινο χρυσό 18 καρατίων, ή από ροζ χρυσό 9 καρατίων. Επιπλέον, οι πέτρες στους διάφορους χρωματισμούς που περιλαμβάνονται στα links αποτελούν πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους.

Πως να το δημιουργήσετε

Για να δημιουργήσετε το δικό σας βραχιόλι Nomination θα πρέπει να ακολουθήσετε δύο πολύ απλά βήματα.

1. Επιλέξτε τη βάση

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε τη βάση πάνω στην οποία θα δημιουργήσετε το βραχιόλι σας. Οι βάσεις, όπως και τα κομμάτια, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και οι επιλογές είναι αρκετές ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις τόσο του γυναικείου, όσο και του ανδρικού φύλου. Μπορείτε να επιλέξετε τη βάση σας σε ασημί, χρυσό, ροζ χρυσό, gunmetal ή μπλε χρώμα. Κάθε βάση αποτελείται από 13 ξεχωριστούς συνδέσμους (links) και έπειτα προστίθενται οι επιπλέον προσωπικοί σύνδεσμοι, ξεκινώντας το παιχνίδι της δημιουργίας.

2. Επιλέξτε τα κομμάτια

Το δεύτερο βήμα είναι σίγουρα το πιο διασκεδαστικό, αλλά και δημιουργικό. Μέσα από μία τεράστια συλλογή σχεδίων και συμβόλων, επιλέγετε τα κομμάτια (links) που εκφράζουν εσάς ή τον άνθρωπο στον οποίο θέλετε να κάνετε δώρο το συγκεκριμένο βραχιόλι Nomination.

Θα βρείτε διάφορες συλλογές, γραμμάτων, πετρών, ζωδίων, συμβόλων, εκφράσεων και λέξεων μέσα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό κόσμημα. Επιπλέον, τα κομμάτια που συνθέτουν το βραχιόλι είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν και από έναν απλό χρήστη, όπως παρακάτω.

3. Ξεχωρίστε!

Επιτέλους είναι έτοιμο! Ένα ξεχωριστό βραχιόλι κατασκευασμένο με αγάπη και βασισμένο σε εσάς. Το ιδανικό δώρο για να δείξετε σε κάποιον πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σας, χαρίζοντας του ένα βραχιόλι που θα συμβολίζει όλα όσα τον χαρακτηρίζουν, κάνοντας τον μοναδικό για εσάς.

nomination-composable-bracelet-links-custom

Ανακαλύψτε τα κοσμήματα Nomination και αισθανθείτε τη χαρά της δημιουργίας ενός προσωπικού δώρου, είτε πρόκειται για τον εαυτό σας, είτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκφράστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό κόσμημα με τη δική σας πινελιά!