Τα ρολόγια Vogue είναι άλλη μία νέα προσθήκη, στην μεγάλη συλλογή ρολογιών του κοσμηματοπωλείου Χαριτίδης. Από το 1981,τα Vogue, ξεχωρίζουν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους, τον μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων και τις κομψές λεπτομέρειές τους.

81079.1
81039.6

 

Οι νέες συλλογές των ρολογιών Vogue αποτελούν ένα statement αξεσουάρ για γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Είναι εμπνευσμένα από τις πασαρέλες και σίγουρα τραβούν την προσοχή. Τα ρολόγια Vogue είναι ευκολοφόρετα, καθώς μπορούν να σας συνοδέψουν στις καθημερινές σας εμφανίσεις, από το πρωί έως το βράδυ, αλλά και σε πιο επίσημες εμφανίσεις σας, λόγω της κομψότητας του σχεδιασμού τους.

811061
811851

 

Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τα οποία μπορούν να συνοδεύσουν και να συμπληρώσουν το προσωπικό σας στυλ σε κάθε στιγμή της ημέρας σας.

811721
811722
811942

 

Στην συλλογή ήρθαν να προστεθούν και οι απίστευτες σειρές με smartwatch που συνδυάζουν τον μοντέρνο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Το εντυπωσιακό είναι πως οι τιμές τους παραμένουν πολύ οικονομικές και προσιτές.

Ανακαλύψτε τα ρολόγια Vogue, στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, σε ένα πολύ οικονομικό εύρος τιμών, από 89€-195€, και κάντε τα δικά σας με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.