Το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης παρουσιάζει μια νέα συλλογή απο κομψά αξεσουάρ μόδας που περιλαμβάνει πορτοφόλια, τσάντες, παπιγιόν και τιράντες. Από μια casual – καθημερινή εμφάνιση μέχρι και την πιο εντυπωσιακή βραδινή έξοδο, τα αξεσουάρ τελειοποιούν το συνολικό στυλ και το κάνουν σαφώς καλύτερο.

Κάθε φορά που γίνεται λόγος για αξεσουάρ κυρίαρχη θέση σε αυτά έχει αναμφισβήτητα το πορτοφόλι. Το Haritidis.gr έχει επιλέξει για εσάς μοναδικά και πρωτότυπα ανδρικά και γυναικεία πορτοφόλια, απαράμιλλου στυλ και ποιότητας που θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ και θα σας συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας.

Nixon Coastal Satelite ID Coin Saddle

Nixon Showtime Bi-Fold ID Zip Splatter

Η συλλογή από πορτοφόλια Nixon του καταστήματος μας θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσει με την χρηστικότητα και την ποιότητα των υλικών της· πορτοφόλια δερμάτινα αλλά και από συνθετικό δέρμα, με ειδικές θήκες για κάρτες και κλιπ χαρτονομισμάτων, από βαμβάκι, πορτοφόλια μοντέρνα και κομψά.

Nixon Showdown Bi-Fold Zip Navy/ Seafoam

Nixon Showdown Bi-Fold Zip Brown

Οι τσάντες αποτελούν σήμερα ένα πολύτιμο αξεσουάρ τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, τους φοιτητές, τους επαγγελματίες αλλά και τους ταξιδιώτες. Μία τσάντα, είτε formal, είτε casual, μας συνοδεύει όλη την διάρκεια της ημέρας και εκτός από χρηστική, λόγω του αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει, παίζει βασικό ρόλο και στο outfit σας. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τις κλασσικές τσάντες, οι τσάντες πλάτης είναι μια στιλάτη εναλλακτική για φέτος.

 Nixon Everyday Cinch Bag Multi Nixon Small Landlock SE Backpack Black Wash

Ανακαλύψτε στο eshop μας πρωτότυπες γυναικείες και ανδρικές τσάντες υψηλής αισθητικής. Η συλλογή μας περιέχει σακίδια πλάτης, χρωματιστές τσάντες, τσάντες Star Wars, casual και sport backpacks για όλα τα γούστα.

Τα παπιγιόν είναι η νέα τάση, ένα trend το οποίο από το 2015 και μετά επανήλθε και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.  Είναι ένα αξεσουάρ ιδιαίτερο, το οποίο μπορεί να συμπληρώσει και να απογειώσει την εμφάνιση σας.

Wewood Frank Rovere Wewood Frank Wenge

Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης έχει επιλέξει για εσάς τα πιο μοντέρνα και πρωτότυπα παπιγιόν τα οποία μπορούν να αποτελέσουν ένα μοναδικό δώρο για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε ως ένα ρετρό αξεσουάρ είτε ως το απόλυτο νέο trend, το Haritidis.gr σας προσφέρει μοναδικά designs και σας δίνει την δυνατότητα να τα αποκτήσετε με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τα ολοκαίνουρια αξεσουάρ μόδας του Haritidis.gr και αποκτήστε το δικό σας με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.