Η μαγεία του κόσμου της Disney αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία μιας ονειρεμένης σειράς με κοσμήματα Disney που είναι αφιερωμένα στα παιδιά. Οι συλλογές αυτών των κοσμημάτων είναι εμπνευσμένες από αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, όπως ο Mickey και η Minnie Mouse, αλλά και πριγκίπισσες όπως η Elsa και η Anna από την ταινία Frozen. Θα βρείτε μία ποικιλία κοσμημάτων, όπως κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και ταυτότητες σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Τα υλικά

Τα κοσμήματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σύμφωνα με το υλικό κατασκευής. Υπάρχει η πιο premium σειρά η οποία είναι κατασκευασμένη από χρυσό 9 καρατίων και η πιο οικονομική, αλλά εξίσου ποιοτική, η οποία έχει ως κύριο υλικό το ανοξείδωτο ατσάλι. Σε όλες τις συλλογές η διακόσμηση των κοσμημάτων ολοκληρώνεται με την προσθήκη ζιρκόν, χαντρών και φυσικών μαργαριταριών. Όλα τα σκουλαρίκια έχουν κουμπώματα από υποαλλεργική σιλικόνη, για να προστατεύουν και να μην τραυματίζουν τα αυτιά των παιδιών.

Οι συλλογές

Mickey Mouse

Ο Mickey και η αγαπημένη του Minnie είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της συλλογής. Εδώ το χρώμα είναι βασικό χαρακτηριστικό καθώς οι αποχρώσεις είναι δεκάδες στα ζιρκόν που κοσμούν τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια. Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει επίσης υπέροχες ταυτότητες, μονογράμματα, μαργαριταρένια κοσμήματα και έξυπνα σετ με 2 ζευγάρια σκουλαρίκια. Τέλος, αγαπημένο κομμάτι της συλλογής, το οποίο αποτελεί και εκπληκτική ιδέα δώρου, είναι η σειρά με τα Birthstones. Για κάθε μήνα γέννησης υπάρχει μια μοναδική απόχρωση ζιρκόν η οποία θα διακοσμεί είτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, είτε ένα κολιέ με την Minnie.

Σκουλαρίκια disney mickey mouse
Κοσμήματα disney mickey mouse
Κολιέ disney mickey mouse

Frozen

Η συλλογή αυτή είναι σαν όνειρο για όλες εκείνες τις μικρές θαυμάστριες της ταινίας Frozen. Σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ με τις χαρακτηριστικές νιφάδες, άλλοτε διακοσμημένες με γαλάζια ζιρκόν και άλλοτε σκέτες. Τα κοσμήματα αυτης της σειράς είναι τόσο κομψά που εύκολα μπορούν να φορεθούν και από τις μεγαλύτερες πριγκίπισσες.

Σετ κολιέ και σκουλαρίκια disney frozen
Κοσμήματα disney frozen
Σκουλαρίκια disney frozen

Princess

Η συλλογή με τις πριγκίπισσες είναι γεμάτη με κομψά σύμβολα από αγαπημένα παραμυθια της Disney. Θα βρείτε πανέμορφα κοσμήματα, όπως το αγαπημένο μας σετ σκουλαρικιών με την Tinkerbell.

Η συσκευασία

Όλα τα κοσμήματα Disney συνοδεύονται από δικό τους κουτί και το αντίστοιχο σακουλάκι. Μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή συσκευασία για να προσφέρετε δώρο στις αγαπημένες σας μικρές κυρίες.

Συσκευασία disney packaging
Συσκευασία disney frozen packaging