Τα ρολόγια Hamilton διατηρούν μια ισχυρή κληρονομιά η οποία ξεκίνησε το 1892, όταν η ελβετική εταιρία παρήγαγε το πρώτο της ρολόι. Σήμερα η συγκεκριμένη μάρκα είναι μία από τις μάρκες ρολογιών που ανήκουν στον Όμιλο Swatch, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και έμπορο ρολογιών παγκοσμίως.

Τα ρολόγια του συγκεκριμένου οίκου ξεχωρίζουν για την ποιοτική κατασκευή τους, με κοινό τους στοιχείο το κρύσταλλο από ζαφείρι αχάρακτο που διαθέτουν και το γεγονός ότι είναι ελβετικής παραγωγής. Τα ρολόγια κατατάσσονται σε συλλογές, ενώ τα μοντέλα της κάθε συλλογής έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να καλύψουν τις ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες του μελλοντικού ιδιοκτήτη τους.

Jazzmaster

Εάν ενδιαφέρεστε για σύγχρονα και μοντέρνα ρολόγια με εκλεπτυσμένη εμφάνιση, τότε η συλλογή Jazzmaster είναι σχεδιασμένη για εσάς.
Εδώ θα βρείτε ανδρικά και γυναικεία ρολόγια που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και τον κομψό σχεδιασμό τους, χαρίζοντας σας μία αίσθηση υπεροχής.

H42225151_gynaikeio-roloi-hamilton-jazzmaster-saphiere-stainless-steel
H32705131_andriko-roloi-hamilton-jazzmaster-saphiere-h10-chrono-stainless-steel

American Classic

Τα vintage vibes και η κληρονομιά Hamilton συνδυάζονται, προσφέροντας κλασικό αμερικάνικο στυλ στα ρολόγια American Classic. Μέσα από τη συγκεκριμένη συλλογή σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε το ρολόι που θα ταιριάζει στο δικό σας μοναδικό στυλ και θα μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε.

H38755181_andriko-roloi-hamilton-american-classic-saphiere-swiss-made-stainless-steel
H38416711_andriko-roloi-hamilton-american-classic-saphiere-h31-swiss-made-stainless-steel

Khaki Aviation

Η περιπέτεια συναντά την ακρίβεια στα ρολόγια Khaki Aviation. Εάν ψάχνετε για αυτόματο ρολόι, ρολόι GMT ή χρονογράφο πιλότου, θα βρείτε το ιδανικό μοντέλο στη συλλογή των ρολογιών ακριβείας που κατασκευάζονται για επαγγελματίες πιλότους.

H77912535_andriko-roloi-hamilton-khaki-aviator-x-wind-saphiere-chrono-stainless-steel
H77612133_andriko-roloi-hamilton-khaki-aviation-saphiere-chrono-h21-stainless-steel

Khaki Field

Η συλλογή Khaki Field αφορά ανθεκτικά ρολόγια, στρατιωτικού ύφους, έτοιμα για υπαίθρια χρήση, που εύκολα μπορούν να ανταγωνιστούν με τα καλύτερα ρολόγια αθλημάτων της αγοράς. Τα συγκεκριμένα ρολόγια έχουν κατασκευαστεί και ελεγχθεί για να αντέχουν στο χρόνο, ενώ εγγυώνται την κάλυψη των αναγκών που αφορούν σε υπαίθριες δραστηριότητες.

H70505133_andriko-roloi-hamilton-khaki-field-saphiere-h30-chrono-stainless-steel
H70535031_andriko-roloi-hamilton-khaki-field-saphiere-h30-chrono-stainless-steel

Khaki Navy

Ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να λείπει μία συλλογή για τους απανταχού εξερευνητές των ωκεανών. Η συλλογή Khaki Navy περιλαμβάνει ρολόγια κατάδυσης με υποβρύχιους χρονομετρητές, φωτεινές οθόνες και την άνεση της ποιότητας Hamilton.

H82315131_andriko-roloi-hamilton-khaki-navy-saphiere-chrono-h10-stainless-steel
H77605135_andriko-roloi-hamilton-khaki-aviation-saphiere-chrono-h10-stainless-steel

Η καινοτομία και η παραγωγή ασυνήθιστων ρολογιών αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό του οίκου Hamilton. Αυτός είναι και ο λόγος που στις παραπάνω συλλογές θα ανακαλύψετε ρολόγια τύπου Open Heart και Skeleton με αυτόματο μηχανισμό, τα οποία προσφέρουν μια ματιά στις αυτόματες κινήσεις που πραγματοποιούνται στο εσωτερικό τους.

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών Hamilton στο e-shop μας και αποκτήστε online εκείνο που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε τα Κοσμηματοπωλεία Χαριτίδης και κάντε το δικό σας.