Τα ρολόγια του οίκου Olivia Burton ξεκίνησαν ως μία ιδέα που εμπνεύστηκαν δύο φίλες οι οποίες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο London College of Fashion. Αυτό που τις έφερε κοντά ήταν η αγάπη τους για το σχέδιο και ο διαρκής αγώνας για την εύρεση του κατάλληλου ρολογιού για να φορέσουν. Έτσι αποφάσισαν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση.

H πρώτη συλλογή του οίκου παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2012, χρησιμοποιώντας ως βάση μοντέρνα ρολόγια, ρομαντικού ύφους με το χαρακτηριστικό σύμβολο της μέλισσας.

Τα λαμπερά συλλεκτικά στυλ τους εμπνέονται από τα vintage finds και τις τελευταίες τάσεις της πασαρέλας, κάτι που τα κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστά και αγαπητά, καθώς συνδυάζουν την μόδα με το κλασσικό στυλ.

Τα ρολόγια Olivia Burton περιλαμβάνουν περίπλοκες χειροτεχνίες που συνδυάζουν vintage επιρροές, με αναφορές στη φύση και στοιχεία από τη μόδα, χρησιμοποιώντας εντυπωσιακές, must-have παλέτες χρωμάτων. Σκοπός τους είναι η δημιουργία μοναδικών στυλ που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Olivia Burton OB16GH07

 

Κατασκευασμένα από πολυτελή δέρμα, με ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια, τα ρολόγια Olivia Burton εκρήγνυνται γεμάτα Βρετανικό στυλ, διακοσμημένα με floral μοτίβα και άλλα στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση.

Ανακαλύψτε πρώτοι την πληρέστερη συλλογή ρολογιών Olivia Burton στα καταστήματα Χαριτίδης στη Θεσσαλονίκη και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα haritidis.gr και ξεχωρίστε από τα συνηθισμένα.