Η βρετανική εταιρία AVI-8 , με την εξαιρετική δυναμική της στο σχεδιασμό πιλοτικών ρολογιών και με την μοναδικότητα που τα διακρίνει παρουσιάζει τη νέα εντυπωσιακή συλλογή της για το 2017. Τα ρολόγια AVI-8  εμπνευσμένα από βρετανικά πολεμικά αεροσκάφη ξεχωρίζουν για ακόμα μια φορά για τον άψογο και λεπτομερή σχεδιασμό τους. Το βρετανικό brand, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια, την αξιοπιστία και την ακρίβεια πλαισιώνει το vintage design των χρονογράφων του με Ιαπωνικούς μηχανισμούς όπως Miyota & SEIKO. Προσομοιώνοντας  τον εξωτερικό σχεδιασμό των αεροσκαφών, τις μηχανές αυτών ή ακόμα και τα όργανα των πιλοτηρίων τους, φιλοδοξούν να μας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, όταν οι καλύτεροι επιστήμονες, μηχανικοί, σχεδιαστές και πιλότοι συνεργάστηκαν για να κατασκευάσουν τις απίστευτες αυτές μηχανές  και να τις εντάξουν στις υπηρεσίες της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (Royal Air Force) με σκοπό την καλύτερη δυνατή άμυνα της χώρας.

Lancaster Bomber

“The Navy can lose us the war, but only the Air Force can win it. The fighters are our salvation, but the bombers alone provide the means of victory.”

Winston Churchill

Η νέα σειρά ρολογιών AVI-8  Lancaster Bomber είναι εμπνευσμένη από τον πίνακα οργάνων του cockpit των πολεμικών αεροσκαφών “Avro Lancaster”.  Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και ιταλικό δερμάτινο λουρί  τα νέα Lancaster Bomber AV-4050 εκτός από τον άψογο σχεδιασμό τους αλλά και την εγγυημένη ποιότητα τους, ξεχωρίζουν και για την λειτουργικότητα τους. Με τέσσερεις  χρονογράφους- ένδειξη ημέρας, ημερομηνίας, δευτερολέπτων και 24ώρου- αποτελούν την  επιτομή του design και της λειτουργικότητας.

Ρολόγια Ρολόγια AVI-8 Lancaster Bomber Ρολόγια AVI-8 Lancaster Bomber

Hawker Harrier II “Pegasus”

Τα μαχητικά αεροσκάφη Hawker Harrier II σχεδιάστηκαν από τη Βρετανία και την Αμερική, οι οποίες συνεργάστηκαν για την κατασκευή τους με σκοπό την ενίσχυση της αμυντικής δύναμης της Βρετανίας. Μετά από αρκετές συζητήσεις και αναθεωρήσεις το πρώτο Hawker Harrier II πέταξε δοκιμαστικά το 1981, ενώ το 1987 τέθηκε οριστικά στην υπηρεσία του Βασιλικού Ναυτικού και της Βασιλικής Αεροπορίας.

Το νέο AVI-8 Hawker Harrier II Pegasus Concept είναι εμπνευσμένο από την μηχανή του μαχητικού Hawker Harrier, η οποία αποτέλεσε τεχνολογική  καινοτομία και κατασκευάστηκε από την πασίγνωστη εταιρία Rolls-Royce. Το νέο AVI-8 Hawker Harrier II AV-4047 προσομοιώνει με απίστευτη ακρίβεια τον κινητήρα του μαχητικού αεροσκάφους  ‘Pegasus’ και εντυπωσιάζει με τον λεπτομερή σχεδιασμό του.

AVI-8 Hawker Hurricane II Automatic AVI-8 Hawker Hurricane II Automatic

Hawker Hurricane “Battle of Britain”

Το Hawker Hurricane Battle of Britain Edition αποτελεί ένα συλλεκτικό χρονογράφο της AVI-8, ο οποίος σας επιτρέπει να παρατηρήσετε τον εσωτερικό αυτόματο Miyota μηχανισμό του με έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο. Τα συγκεκριμένα ρολόγια κυκλοφόρησαν σε περιορισμένη διαθεσιμότητα, μόλις 1963, όσα ακριβώς ήταν και τα αεροσκάφη που συμμετείχαν στην Μάχη της Βρετανίας.

Το κάθε ρολόι της σειράς έχει το δικό του μοναδικό χειρόγραφο σειριακό αριθμό ενώ στα δεξιά της κάσας αναγράφεται “RF D” τα αρχικά της φημισμένης Πολωνικής Αεροπορικής Μοίρας η οποία κατάφερε να καταρρίψει τα περισσότερα γερμανικά μαχητικά στην Μάχη της Βρετανίας.

Αεροπορικά Ρολόγια AVI-8 Αεροπορικά Ρολόγια AVI-8

 Hawker Harrier II “Turbine Edition”

Η τεχνολογία αιχμής, η ισχύς, ο δυναμισμός και η αξιοπιστία του εικονικού Hawker Harrier ΙΙ αποτυπώνονται πλήρως στον πρωτότυπο και ιδιαίτερο χρονογράφο της AVI-8.
Ανοξείδωτο ατσάλι, δερμάτινο λουρί και πολλαπλοί δίσκοι που περιστρέφονται εμφανώς στο καντράν, παραπέμπουν στις πανίσχυρες τουρμπίνες του Harrier Jet και συνθέτουν έναν ρολόι κατασκευασμένο να αντέξει στον χρόνο.

AVI-8 Pilot Watches AVI-8 Pilot Watches

Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης, ως επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των πιλοτικών ρολογιών AVI-8, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη συλλόγη, την οποία μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας αλλά και online στο Haritidis.gr.