Τα ρολόγια Pierre Lannier χαρακτηρίζονται από την κομψότητα καθώς η βάση της εταιρείας είναι στην Αλσατία, και αποτελεί πλέον μία από τις τελευταίες γαλλικές εταιρείες ωρολογοποιίας. Έχοντας μια ομάδα από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, που δημιουργούν συλλογές, οι οποίες εξελίσσονται ανάλογα με τις απαιτήσεις των καιρών αλλά παράλληλα κρατάνε το στοιχείο της κομψότητας και της φινέτσας. Ως προσωπικό δώρο προς τον εαυτό σας ή προς το αγαπημένο σας πρόσωπο, τα ρολόγια Pierre Lannier είναι εκεί για κάθε ξεχωριστή στιγμή σας για να προσθέσουν την τέλεια πινελιά σε κάθε σας εμφάνιση.

pierre-lannier-production

Η Pierre Lannier δημιουργήθηκε από τον Béatrice και τον Jean-Paul Burgun, οι οποίοι δημιούργησαν τα πρώτα ρολόγια της εταιρείας βασισμένοι στην φιλοσοφία της καλής ποιότητας. Έχοντας αναλάβει πλέον τα ηνία ο Pierre Burgun, η εταιρεία μένει πιστή στις θεμελιώδεις αρχές της, εξελίσσεται μέσα στον χρόνο και προσφέρει ενημερωμένα μοντέλα, τα οποία δεν χάνουν την κομψότητά τους. Με σκοπό την διασφάλιση της ικανοποίησης του καταναλωτή, μια έμπειρη ομάδα από δημιουργούς και στυλίστες, με βάση τους την Γαλλία, εμπνέονται συνεχώς νέα μοντέλα, τα οποία συμβαδίζουν με τις τάσεις της εποχής. Επομένως, είτε είναι το στυλ σας κλασσικό, είτε πιο μοντέρνο θα βρείτε σίγουρα ένα ρολόι Pierre Lannier, που να σας ταιριάζει.

004D990 -(2) 029K999-(2)

074K638 075J666-(2)

Με ναυαρχίδα την συλλογή Eolia, η Pierre Lannier γιορτάζει τον ερχομό της άνοιξης και αποτυπώνει στο καντράν των ρολογιών της το φλοράλ μοτίβο, δίνοντας μια αίσθηση κομψότητας. Οι επιλογές είναι πολλές: σε τόνους του ασημί, χρυσού ή ροζ χρυσό, με δερμάτινο λουρί ή μπρασελέ τύπου milanese, λευκό , μπλε ή μαύρο καντράν, η σειρά Eolia, προσφέρει πληθώρα συνδυασμών για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

eolia eolia-3 eolia-2

Στη σειρά Seduction της Pierre Lannier, θα βρείτε ρολόγια που παραπέμπουν σε κόσμημα, στα οποία είναι συνδυασμένα αρμονικά η λεπτότητα και η υψηλή ποιότητα, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στην εμφάνισή σας. Σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητες!

Αν επιθυμείτε ένα ξεχωριστό ρολόι, τότε θα το βρείτε στην συλλογή Cristal, η οποία θα κορυφώσει την εμφάνισή σας με την λάμψη της. Ανακαλύψτε τα αποκλειστικά μοντέλα της σειράς, διακοσμημένα με κρύσταλλα  από την Swarovski, στο καντράν τους.

16229506_1395648277132438_1431727425431011328_n 102M631_rroloi-gunaikeio-pierre-lannier-seduction-stainless-steel-bracelet-oloi-gunaikeio-pierre-lannier-seduction-stainless-steel-bracelet-

Επιλέξτε ρολόγια από την σειρά Symphony και αφήστε την διαχρονική γοητεία τους να σας σαγηνεύσει, καθώς συνδυάζουν το κλασσικό σχεδιασμό με διάφορα χρώματα.

091L918   090G919

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών Pierre Lannier στο e-shop μας και αποκτήστε online το δικό σας, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε τα Κοσμηματοπωλεία Χαριτίδης και κάντε δικό σας, αυτό που σας ταιριάζει.