Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης καλωσορίζει στη συλλογή του τα νέα παιδικά ρολόγια Disney. Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Disney στον χώρο του παιδικού κοσμήματος, σειρά έχουν τα συναρπαστικά παιδικά ρολόγια της εταιρείας.

Εμπνευσμένα από τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες των μικρών μας φίλων, η Disney μετατρέπει την εκμάθηση της ώρας σε ένα «πολύχρωμο» και άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές παιδικών σειρών και ταινιών όπως ο spiderman, ο sonic, η frozen , η Barbie, ο batman και πολλοί άλλοι, αναπαρίστανται με μοναδικό τρόπο στα ρολόγια της disney.

Collections

Τα ρολόγια αποτελούνται από δύο βασικές συλλογές, την Time Teacher και τα Smart Watches. Η συλλογή Time Teacher αφορά όλα τα ρολόγια quartz ακριβείας των οποίων οι δείκτες αναγράφουν πάνω ακριβώς την λέξη «ώρα» (hour) και την λέξη «λεπτά» (minute) ώστε να μπορούν τα παιδιά, όταν βρίσκονται στη διαδικασία εκμάθησης της ώρας, να πληροφορούνται σωστά για αυτήν χωρίς να μπερδεύουν τις ενδείξεις του μικρού και του μεγάλου δείκτη.

ρολόι disney mickey mouse MK1195
παιδικό ρολόι disney avengers AVG3506

Η δεύτερη συλλογή είναι αυτή των Smart watches. Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και της τεχνολογίας μέσα από την σειρά των «έξυπνων» ρολογιών, η ώρα γίνεται παιχνίδι. Τα smart watches της Disney διαθέτουν λειτουργίες όπως κάμερα και βίντεο με αποθηκευτικό χώρο, οθόνη φωτογραφιών και βίντεο, παιχνίδια, αριθμομηχανή, εγγραφή ήχου, μετρητή βημάτων και ξυπνητήρι. Σε όλα τα παιδικά ρολόγια της Disney το δέσιμο γίνεται με υποαλλεργικό λουράκι σιλικόνης.

ρολόι disney harry potter smartwatch HP4096
ρολόι disney frozen anna elsa smartwatch FZN4587

Τα ρολόγια Disney έχουν ως στόχο μέσα από την ευρεία συλλογή διαφορετικών αγαπημένων παιδικών ηρώων, να πλησιάσουν τον κόσμο των παιδιών και να βοηθήσουν ώστε η εκμάθηση της ώρας να γίνει ένα καθημερινό παιχνίδι στολισμένο με τους αγαπημένους τους ήρωες αλλά και πολλά χρώματα.

Τα ρολόγια της Disney διατίθενται στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και είναι έτοιμα να συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. Θα τα βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές και σίγουρα αποτελούν μία υπέροχη επιλογή δώρου για όλους τους μικρούς μας φίλους!