Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου έχει σχεδόν φτάσει. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου και θεωρείται μία ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη και τον έρωτα, με επίκεντρο τα ερωτευμένα ζευγάρια.

Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη γιορτάζεται κάθε μέρα με μικρές στιγμές και πράγματα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάθε τόσο θα πρέπει οι υποσχέσεις, τα λόγια και η καθημερινότητα να ανανεώνονται με μια ιδιαίτερη κίνηση προς τους αγαπημένους μας. Ένα μικρό ευχαριστώ στους συντρόφους μας επειδή είναι πάντα στο πλευρό μας, υποστηρίζοντας μας και συνοδεύοντας μας σε κάθε πρόκληση που παρουσιάζει η ζωή.

Ποια ευκαιρία θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αν όχι η ημέρα των ερωτευμένων για να κάνετε έκπληξη στο σύντροφό σας με ένα πρωτότυπο δώρο; Μια μικρή αλλά πολύτιμη σκέψη, που θα θυμίζει κάθε μέρα πόσο ιδιαίτερη ύπαρξη είναι για εσάς.

4 ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Εάν λοιπόν θέλετε να χαρίσετε στη σύντροφο σας ένα πραγματικά ρομαντικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σκεφτείτε τα κοσμήματα. Οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα και εσείς έχετε πολλές επιλογές, καθώς θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων για όλα τα budget. Είτε η αγαπημένη σας προτιμάει ένα χαλαρό και casual στυλ, είτε είναι λάτρης της πολυτελείας, σίγουρα θα ενθουσιαστεί που σκεφτήκατε να επιλέξετε το ιδανικό κόσμημα για αυτή. Αν και υπάρχουν πολλές επιλογές, παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις που αποτελούν το τέλειο δώρο για το άλλο σας μισό.

1. Κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς

Ακόμη και αν η ίδια δεν ανήκει στην κατηγορία των ιδιαίτερα ρομαντικών γυναικών, πλέον κάθε γυναίκα λατρεύει τα κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς. Ειδικά τα λίγο πιο ογκώδη σχέδια, αποτελούν statement κομμάτια που δίνουν μία fashion πινελιά στο στυλ της. Αν όμως είναι ρομαντική, τότε τα δαχτυλίδια με πέτρα σε σχήμα καρδιάς είναι η τέλεια επιλογή για δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στολίστε το δάχτυλό της με πολύτιμα υλικά και πέτρες στο σχήμα της αγάπης.

15493DD15494_daxtilidi-gunaikeio-kardia-smaragdi-diamanti-

2. Κόσμημα με κρυφό μήνυμα

Επιλέξτε ένα κολιέ διπλής όψης όπως είναι το παρακάτω (κωδικός PS21903), το οποίο μπορεί να φαίνεται ως ένα ακόμη κόσμημα με καρδιές αλλά κρύβει ένα πολύτιμο μήνυμα για τον παραλήπτη.

PS21903PS21903_BACK

3. Προσωποποιημένα κοσμήματα

Μια ταυτότητα ή μια καρδιά μπορεί να γίνει ο καμβάς για να χαράξετε μια σημαντική ημερομηνία για τη σχέση σας, τα μονογράμματα σας ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θέλετε. Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά στο κόσμημα, κανοντάς το μοναδικό.

κολιέ παζλ sf004Κολιέ με δύο ονοματα και μία καρδιά στο κέντρο ps28191

4. Better together – Gift sets

Επειδή δύο δωρα είναι πάντα καλυτερα απο ένα, μπορείτε να κάνετε μια έξυπνη αγορά επιλέγοντας ένα σετ δώρου που θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό ρολόι αλλά και κάποιο κόσμημα για να το συνδυάσει.

cluse-gift-setMK3827

4 ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Όπως είναι γνωστό οι γυναίκες συνήθως δυσκολεύονται περισσότερο να επιλέξουν ένα αντρικό δώρο. Για αυτό κι εμείς ρωτήσαμε, ψάξαμε και συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες επιλογές των ανδρών. Μην ψάχνετε άλλο λόιπον, το τέλειο δώρο για εκείνον είναι σίγουρα κάτι από τα παρακάτω.

1. Κόσμημα και για εκείνον

Τα αντρικά κοσμήματα είναι must! Αν παρατηρήσετε έναν άντρα που προσέχει το στυλ του, τότε σίγουρα θα τον δείτε να φοράει κοσμήματα. Ίσως προτιμάει τα βραχιόλια, ίσως ένα κρεμαστό για το λαιμό, ενώ τα τελευταία χρόνια επιλέγουν πολύ και τα ανδρικά δαχτυλίδια. Υπάρχουν πολλές επιλογές στα ανδρικά κοσμήματα, οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι που να του ταιριάζει.

αντρικό βραχιόλι αλυσίδα satx16BD21924

2. Ρολόι για να μετράει τις ώρες μέχρι να σας δει

Όποιο και αν είναι το στυλ του, κάθε άντρας χρειάζεται ένα καλό ρολόι. Να είστε σίγουρη πως μόλις ανοίξει το κουτί θα ενθουσιαστεί και θα θέλει αμέσως να το φορέσει. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες μάρκες αθλητικών, casual, minimal ή πιο επίσημων ρολογιών. Για τους πιο gadget-lovers προτείνουμε να επιλέξετε ένα smartwatch που θα του λύσει τα χέρια.

22709592_137838746939715_3427861369427329024suunto-spartan-sport-wrist-hr-forest-special-edition-closeup-02

3. Gift Set

Υπάρχει λόγος που λέγονται gift sets! Τα σετ έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν τα πράγματα εύκολα για εσάς, αφού σας δίνουν τη δυνατότητα να παρετε δύο αντικείμενα μαζί και να του κάνετε ένα πολύ εντυπωσιακό δώρο.

σετ δώρου πορτοφόλι με στυλόσετ δώρου ρολόι με καρτοθήκη michael kors

4. Πορτοφόλι ή backpack

Ένα κομψό πορτοφόλι, μία θήκη για τις κάρτες του ή ένα moneyclip είναι κάτι που χρησιμοποιεί καθημερινά ένας άντρας και μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σας. Αντίστοιχα και η επιλογή ενός backpack θα ήταν χρήσιμη για εκείνους που λατρεύουν τις εκδρομές και θέλουν να έχουν τα πράγματα τους συγκεντρωμένα όπου πηγαίνουν ή ακόμη και για το γυμναστήριο.

hlc207lc2811-293-00

Όποια και να είναι η τελική σας επιλογή, φροντίστε να βάλετε την αγάπη σας και το προσωπικό σας γούστο και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Όλα τα παραπάνω, αλλά και ακόμα περισσότερες ιδέες δώρου μπορείτε βρείτε στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και online στο www.haritidis.gr.