Το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης πρωταγωνιστώντας 30 χρόνια στο χώρο του κοσμήματος, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή σας παρουσίαζε το γούρι του για το νέο έτος. Φέτος όμως έχει να σας παρουσιάσει μια διαφορετική επιλογή.Με κίνητρο την αγάπη για  τα παιδιά το κατάστημα μας, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σχεδίασε αποκλειστικά για τον οργανισμό ένα μενταγιόν από χρυσό 14 καρατίων με διάτρητο το παιδικό χαμόγελο. Από την αγορά κάθε γουριού θα δοθούν 15 ευρώ για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού.

Processed with VSCO with m5 presetGSM2018_γουρι-χαμογελο-του-παιδιου

Κάθε γούρι «Χαμόγελο» σας αποστέλλετε σε πολύ προσεγμένη συσκευασία δώρου με χαρακτηριστικό το logo του οργανισμού τόσο στη σακούλα όσο και στην επίσημη κάρτα που το συνοδεύει.

viber-imageHAMOGELO_logo_Greek

Αυτά τα Χριστούγεννα σκοπός μας είναι να μοιράσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα, γι’ αυτό λοιπόν κρατάμε για γούρι μας τη διάθεση προσφοράς και προσπαθούμε μαζί σας για την επίτευξη αυτού του στόχου! Μπορείτε να βρείτε αναρτημένο το δελτίου τύπου που δημοσίευσε ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην επίσημη ιστοσελίδα του δημοσιοποιώντας την ενέργεια προσφοράς μας.

Η ομάδα του Κοσμηματοπωλείου Χαριτίδης σας εύχεται καλές γιορτές με το 2018 να είναι γεμάτο υγεία, τύχη και πολλά χαμόγελα! Αποκτήστε online το δικό σας γούρι, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης.