Τα ρολόγια Timberland, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια μόδα ρολογιών τις τελευταίες δεκαετίες , έχουν κερδίσει την ανδρική εκτίμηση καθώς συνδυάζουν το στυλ με την εγγυημένη ποιότητα που προσφέρει η εταιρεία. Η Timberland ούσα κολοσσός στην παγκόσμια βιομηχανία ένδυσης και υπόδησης ήδη από το 1973, κατάφερε πολύ καλά από τη δεκαετία του 1990 να μεταφέρει τον casual σχεδιασμό της και στα ρολόγια. Έχοντας βασική πηγή έμπνευσης το καθημερινό στυλ η Timberland παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία ρολογιών, τα οποία μπορούν να φορεθούν από κάθε άντρα όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άλλοτε με πιο αθλητικό και άλλοτε με πιο κλασσικό ή casual σχεδιασμό η εταιρεία φροντίζει τα ρολόγια της να καλύπτουν όλα τα γούστα και τις περιστάσεις.
Η Timberland για το 2018 παρουσιάζει τις νέες της συλλογές, Harriston, Millbury, Wasterdale, Marmont, Jenness, Chauncey, Ashland, Hollace. Τα ρολόγια της σειράς Hollace και Marmont, κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και με δέσιμο δερμάτινο λουρί , ξεχωρίζουν λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού τους στο τρόπο ένδειξης της ημερομηνίας και της ημέρας στο καντράν.

15361JS-02_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-marmont-brown-leather-strap 15361JS-03_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-marmont-brown-leather-strap 15419JS-03_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-hollace-brown-leather-strap 15419JSB-02_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-hollace-brown-leather-strap

Η σειρά Ashland διαφέρει από τις κλασσικές συλλογές της Timberland καθώς για πρώτη φορά η εταιρεία χρησιμοποιεί το σχέδιο του camouflage στα καουτσούκ λουριά της. Με δύο νέα μοντέλα σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς δίνει τον αέρα της ανανέωσης στη νέα της συλλογή.

15418JSB-12P_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-ashland-colorful-strap 15418JSBU-02P_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-ashland-colorful-strap

Η σειρά Jenness με δύο νέα μοντέλα συμπληρώνει την ανανεωμένη συλλογή της Timberland. Με multifunction δυνατότητες και όμορφους χρωματισμούς η σειρά Jenness απευθύνεται σε όλους τους άντρες που αγαπούν την κομψότητα και τη λειτουργικότητα.

15376JS-03_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-jenness-chrono-brown-leather-strap 15376JSU-02_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-jenness-chrono-brown-leather-strap

Τα ρολόγια της συλλογής Wasterdale συνθέτουν την αθλητική σειρά των Timberland ρολογιών. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, καουτσούκ λουρί, χρονογράφους και ένδειξη ημερομηνίας στο καντράν τα Wasterdale καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις των ανδρών που αγαπούν το αθλητικό στυλ.

15360JSB-02P_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-wasterdale-strap 15360JSBU-03P_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-wasterdale-strap 15360JSTU-02P_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-wasterdale-strap

Η σειρά Harriston εμπλουτίζει τη νέα συλλογή της Timberland με ρολόγια με στυλ και εξαιρετική λειτουργικότητα καθώς συνδυάζει κομψούς χρωματισμούς, χρονογράφο ακριβείας και ένδειξη ημερομηνίας.

15356JSTB-03 15356JSU-07

Την συλλογή της εταιρείας ολοκληρώνουν οι σειρές Millbury, με εντυπωσιακό μπλε μπρασελέ και Chauncey με συνδυασμό χρωμάτων τόσο στο λουρί όσο και στο καντράν του ρολογιού.

15359JSBL-03M15417JSKS-07_roloi-timberland-andriko-watch-men-stainless-steel-chauncey-chrono-brown-leather-strap

Ανακαλύψτε την πλήρη συλλογή ρολογιών Timberland στο eshop μας και αποκτήστε online το δικό σας, στο Haritidis.gr με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης και δείτε τα από κοντά.