Η χρονιά τελειώνει και πάντα αυτή την εποχή το κατάστημα Χαριτίδης ετοιμάζει με πολλή σκέψη, αγάπη και έμπνευση το γούρι που θα σας συνοδεύσει την νέα χρονιά. Το γούρι του 2023 έχει στόχο να σημάνει μια νέα εποχή· ένα νέο κεφάλαιο που για τον καθένα μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό.

Τι συμβολίζει το γούρι μας για το 2023

Το γούρι μας για το 2023 είναι ένα κολιέ που εσείς επιλέγετε την τελική του εμφάνιση. Η βάση του είναι μια στρόγγυλη πλακέτα στην οποία είναι χαραγμένη η φράση «New Era». Η φράση αυτή σημαίνει νέα εποχή. Κάθε νέα χρονιά για άλλους είναι περίοδος κατά την οποία θέτουν νέους στόχους και για άλλους είναι αφορμή για να μηδενίσουν και να ξεκινήσουν την ζωή τους σε νέα βάση. Η επανεκκίνηση μπορεί να γίνει ολιστικά ή μόνο σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα της ζωής. Και με άξονα αυτή τη σκέψη ήρθε το δεύτερο μέρος της δημιουργίας μας, τα charms.

Τα Charms

Υπάρχουν 3 διαθέσιμα κρεμαστά για να συνδυάσετε με την βάση και να ολοκληρώσετε το customized γούρι του 2023.

Η καρδιά | A new era with love

Μια μικρή minimal καρδούλα είναι το πρώτο charm. Μπορεί να σημαίνει την επιθυμία για έναν νέο έρωτα ή την ανάγκη για μια καθημερινότητα με κύριο συστατικό την αγάπη. Αγάπη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αγάπη και πάθος για την δουλεία και την ζωή μας και μπόλικη προσοχή και αγάπη σε κάθε νέα αρχή.

Το τετράφυλλο τριφύλλι | A new era with luck

Το επόμενο charm είναι ένα όμορφο τετράφυλλο τριφύλλι. Το απόλυτο σύμβολο τύχης μπορεί να ολοκληρώσει το γούρι που θα χαρίσεις σε εκείνη την φίλη που ξεκινάει κάτι νέο στην επαγγελματική της πορεία ή στην αδερφή σου που μετακομίζει κάπου μακριά. Όλοι μας χρειαζόμαστε μια γενναία δόση τύχης στις ζωές μας επομένως το τετράφυλλο τριφύλλι είναι ιδανικό όποιος κι εάν είναι ο παραλήπτης του δώρου.

Ο αριθμός 3 | 2023 is a whole new era for you

Κατά την αλλαγή της φετινής χρονιάς, το 2 χάνεται και την θέση του παίρνει το 3. Ο αριθμός 3 είναι το τρίτο charm μας γιατί δημιουργεί το 2023, το διαφοροποιεί και το ορίζει ως νέο κεφάλαιο. Για πολλούς η φετινή χρονιά μπορεί να είναι ορόσημο στην ζωή τους και αυτή η προσθήκη στο γούρι θα αποτελεί πάντα υπενθύμιση και όμορφη ανάμνηση.

Η κατασκευή

Η επιθυμία μας είναι κάθε χρόνο να σας προσφέρουμε ένα γούρι-κόσμημα που να παραμένει ποιοτικό και πολυτελές αλλά ταυτόχρονα το κόστος του να είναι προσιτό ώστε να μπορείτε να το χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή στον εαυτό σας. Γι’ αυτό το λόγο όλα τα μέρη του κολιέ είναι κατασκευασμένα από χρυσό 9 καρατίων.

κολιέ γούρι 2023 φορεμένο
κολιέ γούρι 2023 φορεμένο
κολιέ γούρι 2023 φορεμένο

Η αντοχή και η λάμψη του είναι τα δεδομένα που το καθιστούν ένα διαχρονικό κόσμημα που δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείτε. Ακόμη τα κρικάκια στα κρεμαστά στοιχεία έχουν το κατάλληλο μέγεθος ώστε να μπορείτε να τα αφαιρείτε και να τα προσθέτετε εύκολα ώστε να τα φοράτε μεμονωμένα ή μαζί.

Η συσκευασία

Αφού επιλέξετε τον συνδυασμό που επιθυμείτε, θα παραλάβετε το κολιέ σε ένα πολυτελές πουγκί-φάκελο κατασκευασμένο ειδικά για το φετινό μας γούρι. Η βελούδινη υφή του, το εντυπωσιακό κυπαρισσί χρώμα και οι χρυσές λεπτομέρειες δημιουργούν την απόλυτη εορταστική συσκευασία. Άλλος ένας λόγος για να βάλετε φέτος το γούρι ψηλά στην λίστα με τα δώρα των Χριστουγέννων.

lucky-charm-2023-packaging