Όπως κάθε χρόνο τις τελευταίες δεκαετίες, έτσι και φέτος στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η μέρα του Αγίου Βαλεντινου. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην αγάπη και σε όλες τις μορφές που μπορεί να λάβει. Η αλήθεια είναι πως άλλοτε η μέρα αυτή γιορτάζεται με χαρά και ανυπομονησία και άλλοτε πάλι κατακρίνεται.

Εμείς λοιπόν θα αναφερθούμε σε όλους αυτούς που αγαπούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντινου και θέλουν, με αφορμή αυτή την ξεχωριστή γιορτή, να εκφράσουν ακόμα μία φορά τα συναισθήματα τους προς τους αγαπημένους τους.

Valentine gifts

Η αγορά δώρου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση όσο μπορεί να πιστεύετε. Έχοντας κατά νου κάποιες μικρές λεπτομέρειες, η επιλογή αυτή μπορεί να γίνει πολύ εύκολη.

Σίγουρα μια ανθοδέσμη, τα αγαπημένα της σοκολατάκια, ένα λούτρινο ή μια κάρτα αποτελούν τις πιο συνηθισμένες, και ευρέως διαδεδομένες, επιλογές για αυτή τη μέρα. Ωστόσο, η προσφορά ενός κοσμήματος σίγουρα αποτελεί τη τέλεια επιλογή για να εντυπωσιάσετε την αγαπημένη σας, κάνοντας την ημέρα αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή.

Key of Love

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει όλος ο πλανήτης και ορμώμενοι από τα συναισθήματα της αγάπης, της πίστης και της αφοσίωσης, στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης κατασκευάσαμε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντινου 2021 το κολιέ «Key of Love». Ένα μοναδικό κόσμημα, κατασκευασμένο από κίτρινο χρυσό 9 καρατίων, σε σχήμα κλειδιού με μια καρδιά στο πάνω μέρος του.

valentine-gift-key-of-love_03
valentine-gift-key-of-love_02
valentine-gift-key-of-love_01

Το κλειδί συμβολίζει το άνοιγμα νέων κεφαλαίων στην ζωή μας, αντιπροσωπεύοντας όσα μας βοηθούν να οδηγηθούμε στην ευτυχία και την επιτυχία. Επίσης λόγω του συσχετισμού του με την ρωμαϊκή θεά του κυνηγιού, Ντιάνα, το κλειδί αποτελεί μυθικό σύμβολο που σχετίζεται με τη θηλυκότητα. Όταν ένα κόσμημα έχει κάποιο συμβολισμό γίνεται αυτόματα πιο ενδιαφέρον, πιο προσωπικό και πιο σημαντικό για τον αποδέκτη του δώρου. Ένα κλειδί και μια καρδιά μπορούν να ξεκλειδώσουν την αγάπη!

Ασφαλώς, εξερευνόντας τα προϊόντα μας, θα βρείτε διάφορες επιλογές σχεδίων για την ημέρα αυτή. Χαρίζοντας όμως το «Key of Love» στην αγαπημένη σας είναι ένας τρόπος να της δηλώσετε ξεκάθαρα πως κρατά το κλειδί για την καρδιά σας. Ένα κλειδί που θα κρέμεται πάντα κοντά και στην δική της καρδιά.

Και μην ξεχνάτε, «Η αγάπη είναι το κλειδί για όλες τις κλειδαριές και ανοίγει τις πύλες της ευτυχίας» (Oliver Wendell Holmes).