Το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης σας παρουσιάζει τις νέες σειρές ρολογιών & κοσμημάτων Skagen & Paul Hewitt, τις οποίες μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του www.haritidis.gr ή να τις δείτε από κοντά στις προθήκες του καταστήματος μας.

Paul Hewitt | ⚓ getAnchored to things you love ⚓

Η Paul Hewitt, αντλώντας έμπνευση από το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού, χρησιμοποιεί το πιο χαρακτηριστικό ίσως σύμβολο της ναυσιπλοΐας στα ρολόγια και τα βραχιόλια της, την άγκυρα και μας προσφέρει δημιουργίες με ζωηρά χρώματα, αντιπροσωπευτικές του navy style.

paul-hewitt-rologia-sailor-line-haritidis-watches

Μοντέρνο design & minimal αισθητική συνδυάζονται με την διαχρονική κομψότητα & την βόρεια Γερμανική κουλτούρα και μας καλούν να ρίξουμε άγκυρα και να δεθούμε με ότι αγαπάμε και  μας εμπνέει πραγματικά στη ζωή.

paul-hewitt-vraxiolia-braxiolia

Κοσμήματα Skagen | Simple Design for a Better Life.

Η Skagen, από το 1989, μας προσφέρει εκλεπτυσμένες δημιουργίες, από υλικά υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένες από το τοπίο και τον τρόπο ζωής των κατοίκων του Skagen στην Δανία. Τα κοσμήματα της εταιρείας, μίνιμαλ και καλαίσθητα, κυκλοφορούν σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Skagen Necklacesskagen-watches-jewelry

Στην πλούσια συλλογή μας μπορείτε να βρείτε βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κρεμαστά κατάλληλα τόσο για εντυπωσιακές επίσημες εξόδους όσο και για καθημερινές casual εμφανίσεις, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με τα κομψά ρολόγια της Skagen,

Skagen Jewelry & Watches

Επιλέξτε ανάμεσα σε κοσμήματα με αστραφτερό θαλάσσιο γυαλί και κομψά μαργαριτάρια σε ασύμμετρα σχέδια και ποικιλία χρωματισμών από ανθεκτικά υλικά ώστε να μπορείτε να τα φοράτε για χρόνια. Ανακαλύψτε κοσμήματα & ρολόγια Skagen σε προσιτές τιμές και μεγάλη ποικιλία σχεδίων, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.