Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης δημιούργησε με πολλή αγάπη και μεράκι ένα γούρι κόσμημα που θα σας συνοδεύει τη νέα χρονιά και όχι μόνο. Το γούρι που σχεδιάσαμε για το 2024 είναι ένα κολιέ σε σχήμα ρόδι, στο κέντρο του οποίου υπάρχει ένα κρεμαστό μαργαριτάρι. Το γούρι αυτό δημιουργήθηκε με στόχο να σηματοδοτήσει μια νέα χρονιά, γεμάτη τύχη και αφθονία για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τι συμβολίζει το γούρι

Το γούρι μας για το 2024 αποτελεί ένα κόσμημα του οποίου η έμπνευση βασίζεται σε δύο άξονες. Αρχικά, στο κόσμημα υπάρχει ένα κρεμαστό ρόδι, το οποίο αποτελεί το κατεξοχήν σύμβολο της καλοτυχίας και της αιωνιότητας. Από την αρχαιότητα ακόμη τους σπόρους του ροδιού τους είχαν συνδυάσει με την γονιμότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχαία Ελλάδα συναντάμε πολλές φορές τη θεά Ήρα, η οποία ήταν η θεά του γάμου και της γονιμότητας, να κρατά ένα ρόδι. Σε συνδυασμό με τις θεραπευτικές ιδιότητες του, το ρόδι αποτέλεσε ανά τους αιώνες ένα σύμβολο υγείας, χαράς, ευτυχίας, αφθονίας, γονιμότητας, καλοτυχίας και επιτυχίας.

Στον δεύτερο άξονα δημιουργίας του γουριού μας επικρατεί η ιδέα του «για πάντα». Θέλαμε να κοσμείται με κάτι το οποίο θα αποτελεί μια διαχρονική, all time επιλογή στο κόσμημα και παράλληλα θα συμβολίζει την παντοτινή καλοτυχία και αφθονία. Το μαργαριτάρι ήταν η ιδανική επιλογή, καθώς ήταν το μόνο που θα μπορούσε να ανταποκριθεί πληρέστερα στην υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Για τον λόγο αυτό, θα δείτε ότι στο κέντρο του ροδιού υπάρχει ένα υπέροχο λευκό μαργαριτάρι (fresh water pearl) με διάμετρο περίπου 6 χιλιοστά. Το μαργαριτάρι αυτό αποτελεί τη «σάρκα» του ροδιού και προσδίδει στο κόσμημα κομψότητα. Ο εντυπωσιακός αυτός συνδυασμός, αλλά και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του, το καθιστούν εξαιρετικά ευκολοφόρετο και ιδανικό για κάθε σας εμφάνιση.

lucky charm γούρι 2024 φορεμένο σε λαιμό
lucky charm γούρι 2024

Το υλικό κατασκευής του

Τόσο η κατασκευή όσο και η ποιότητα του κάθε κοσμήματος αποτελούν για εμάς βασική προτεραιότητα. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία του, προκειμένου να σας προσφέρουμε ένα γούρι-κόσμημα που να παραμένει ποιοτικό, κομψό, αλλά ταυτόχρονα και προσιτό. Έτσι και φέτος το γουράκι μας είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από χρυσό 9 καρατίων με μαργαριτάρι fresh water 6-6.5mm καθιστώντας το ένα διαχρονικό κόσμημα το οποίο θα σας συνοδεύει σε όλες σας τις εμφανίσεις.

Η συσκευασία που το συνοδεύει

Το γούρι του 2024 φθάνει στα χέρια σας σε συσκευασία δώρου. Ένα υπέροχο πουγκί-φάκελος από βελούδινο ύφασμα σε μπορντό ή κυπαρισσί χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες θα συνοδεύει το δώρο σας, δίνοντας του μία απόλυτα εορταστική νότα.

συσκευασία lucky charm γούρι 2024 πρασινο πουγκι
συσκευασία lucky charm γούρι 2024 κοκκινο πουγκι

Τώρα που το νέο έτος είναι προ των πυλών, μην ξεχνάτε πως κάθε χρονιά είναι μοναδική και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μία νέα αρχή και να δημιουργήσετε μαγικές στιγμές. Γι’αυτό είτε επιλέξετε να χαρίσετε αυτό το γούρι σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε απλώς να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, το σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε νέο ξεκίνημα και στις πιο πολύτιμες στιγμές σας.