Η Άνοιξη είναι εδώ και μαζί της έχει φέρει θετική διάθεση, ανάγκη για πολλά χρώματα και κομψές εμφανίσεις. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ανανεώσεις την συλλογή κοσμημάτων σου και να την εμπλουτίσεις με όλες εκείνες τις επιλογές που θα αναβαθμίσουν το στυλ και τη διάθεση σου.

Λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας τις τάσεις της μόδας, προσαρμοσμένες στο προσωπικό σου γούστο και budget. Ωστόσο, ειδικά φέτος την Άνοιξη οι προτάσεις μας για τα κοσμήματα σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν. Στο κοσμηματοπωλέιο Χαριτίδης έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια συλλογή κοσμημάτων. Θα βρεις μία πληθώρα σχεδίων, τόσο σε κοσμήματα 14 ή 18 καρατίων, όσο και σε πασίγνωστα brands κοσμημάτων σε πολύ οικονομικές τιμές. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την περιήγηση στον υπέροχο κόσμο των κοσμημάτων.

1. Χρώματα και Άνοιξη για «πολύχρωμη» διάθεση

Οι πολύτιμοι λίθοι και γενικότερα οι πέτρες με χρώμα σίγουρα αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή που δεν περιορίζεται απλώς την Άνοιξη. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι πολύτιμοι λίθοι που κερδίζουν περισσότερο τις εντυπώσεις μας, ιδίως όταν αλλάζει ο καιρός και μαζί και η διάθεση μας. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στο μπλε του τοπαζιού ή το ανοιχτό γαλάζιο της ακουαμαρίνας που μας θυμίζουν την θάλασσα;

δαχτυλίδια με ακουαμαρίνα
δαχτυλίδια με μπλε τοπάζι
δαχτυλίδια με μπλε τοπάζι

Επιπλέον, η απόλυτη επιλογή που κυριαρχεί τα τελευταία δύο χρόνια στο χώρο των πολύτιμων λίθων είναι το ροζ ζαφείρι. Σε ότι αφορά τα κοσμήματα, τόσο τα κλασικά όσο και τα πιο ιδιαίτερα σχέδια, αναδεικνύονται εξαιρετικά με το ροζ χρώμα του ζαφειριού. Αυτός ο πολύτιμος λίθος έχει την ικανότητα να «δένεται» άψογα με όλα τα χρώματα μετάλλου και μας επιτρέπει να δημιουργούμε εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

κολιέ με ροζ ζαφείρι
δαχτυλίδι με ροζ ζαφείρι

Σίγουρα οι επιλογές πολλαπλασιάζονται και μαζί και οι επιθυμίες όταν κάνουμε λόγο για το μωβ χρώμα του αμέθυστου, ή το εκπληκτικό κίτρινο της σιτρίνης. Φυσικά όλες αυτές οι αποχρώσεις διατίθενται και σε πέτρες ζιρκόν υψηλής ποιότητας.

δαχτυλίδια σε σχήμα δάκρυ με χρωματιστές πέτρες
δαχτυλίδια και κολιέ με σιτρίνη
δαχτυλίδι με αμεθυστο

Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την απόλυτη τάση που ήρθε και παρέμεινε και δεν είναι άλλη από τα κοσμήματα rainbow. Οι υπέροχοι συνδυασμοί πολύχρωμων πετρών δημιουργούν εντυπωσιακά κοσμήματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στο κοσμηματοπωλείο μας μπορείτε να ανακαλύψτε μια ξεχωριστή συλλογή αποκλειστικά με rainbow κοσμήματα τόσο σε 14 όσο και σε 18 καράτια.

κολιέ rainbow με πολύχρωμες πέτρες
δαχτυλίδια rainbow με πολύχρωμες πέτρες

2. Μέταλλα και Chunky επιλογές

Τα κοσμήματα που απλώς είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, είτε σε χρυσό είτε σε λευκόχρυσο, αποτελούν την πιο κομψή επιλογή αλλά και τον σύμμαχο σας για ιδανικούς συνδυασμούς. Σε minimal γραμμές, όπως απλές αλυσίδες λαιμού και χεριού ή δαχτυλίδια σε στυλ βεράκια, αλλά και πιο ογκώδεις επιλογές όπως chunky αλυσίδες και δαχτυλίδια σεβαλιέ, είναι μόνο μερικές από τις all time classic επιλογές που θα πρέπει πάντα να βρίσκονται στην κοσμηματοθήκη μας. Γι αυτό τον λόγο μην διατηρείτε κανέναν ενδοιασμό για το πόσα θα φορέσετε ή αν θα συνδυάσετε χρυσό ή λευκόχρυσο μέταλλο. Τολμήστε και σίγουρα τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν!

δαχτυλίδι γυναικείο βεράκι χρυσό λεπτό
γυναικείο κολιέ αλυσίδα χοντρή chunky
γυναικείο δαχτυλίδι σεβαλιέ χρυσό chevalier

3. Κοσμήματα παντού…Κοσμήματα και στο πόδι!

Φυσικά με τον ερχομό της Άνοιξης γίνεται και η απαραίτητη αλλαγή στην γκαρνταρόμπα μας. Κλειστά ρούχα και παπούτσια δίνουν την θέση τους σε πιο ανοιχτά παπούτσια και πιο κοντά παντελόνια ή φούστες δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τις αγαπημένες μας αλυσίδες ποδιών. Αυτές μπορεί να είναι φυσικά απλές αλυσίδες με ή χωρίς μοτίφ αλλά και μαργαριτάρια. Η αλυσίδα ποδιού είναι μια τάση που ανέκαθεν υπήρχε όμως τα τελευταία χρόνια οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες και πιο εντυπωσιακές.

βραχιόλι ποδιού με μαργαριτάρια
αλυσίδα ποδιού anklet
γυναικείες αλυσίδες ποδιού anklet

4. Κλασικό για κάθε περίσταση! Σκουλαρίκια κρίκοι

Όσους και αν έχουμε δεν θα τους βαρεθούμε ποτέ! Οι κρίκοι αποτελούν ένα must-have κομμάτι για οποιαδήποτε γυναικεία συλλογή. Τα σχέδια είναι ανεξάντλητα και οι επιλογές άπειρες. Μικρότερα ή μεγαλύτερα σχέδια, λεπτοί ή φαρδύτεροι, με πέτρες ή χωρίς, με σχεδιασμούς ή όχι, τα σκουλαρίκια κρίκοι πάντα θα είναι ένα αγαπημένο κόσμημα. Ο λόγος βρίσκεται κυρίως στην ευκολία με την οποία συνδυάζεται ένα σκουλαρίκι κρίκος και το γεγονός ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, τόσο σε μία καθημερινή όσο και σε μια πιο επίσημη περίσταση.

σκουλαρίκια κρίκοι με πέτρες ζιρκόν
σκουλαρίκια κρίκοι με κρεμαστό αστέρι
σκουλαρίκια κρίκοι μικρά κρικάκια

5. Τα μαργαριτάρια είναι πάντα μια καλή ιδέα!

Ναι, τα μαργαριτάρια ήταν η απόλυτη τάση του χειμώνα και προωθήθηκαν από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας, ωστόσο συνεχίζουν να είναι μία από της κορυφαίες τάσης της Άνοιξης. Εμείς θα εστιάσουμε κυρίως σε κοσμήματα με μαργαριτάρια που έχουν μία πιο «ανάλαφρη» διάθεση, κατάλληλη για αυτή την εποχή. Τολμήστε να συνδυάσετε μερικά λεπτά μαργαριταρένια κολιέ και δημιουργείστε το τέλειο layering. Προτιμήστε δαχτυλίδια στολισμένα με πέτρες και μικρότερα μαργαριτάρια, καθώς αποτελούν την τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές αλλά και άκρως καλοκαιρινές εμφανίσεις.

δαχτυλίδι με μαργαριτάρι
κολιέ με μαργαριτάρια
βραχιόλια με μαργαριτάρια

Όλα τα παραπάνω αλλά και ακόμα περισσότερες επιλογές μπορείτε να βρείτε στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης αλλά και online στο www.haritidis.gr