Τι είναι η ημέρα του πατέρα

Κάθε χρόνο στη Γιορτή του Πατέρα γιορτάζουμε και τιμούμε τους πατεράδες και την επιρροή τους στη ζωή μας. Ωστόσο, αυτό δεν αφορά μόνο τον βιολογικό μας πατέρα αλλά και τους παππούδες, πατριούς, θετούς πατέρες και όλους όσους θεωρούμε πατρικές φιγούρες στη ζωή μας.

Πότε είναι η γιορτή του πατέρα 2023

Η ημέρα του Πατέρα έχει μια καθορισμένη ημέρα, όμως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Κάθε χρόνο η ημερομηνία αλλάζει, αλλά πέφτει πάντα την 3η Κυριακή του Ιουνίου. Φέτος η γιορτή του Πατέρα είναι την Κυριακή 18 Ιουνίου. Αν λοιπόν, πέρα από ένα ωραίο μήνυμα ή μια κοινή δραστηριότητα, επιλέξετε να κάνετε ένα χειροπιαστό δώρο στον πατέρα σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με μερικές προτάσεις. Όμως η τελική επιλογή εξαρτάται από τις δραστηριότητες ή το στυλ του εκάστοτε άνδρα.

Δώρα για τη γιορτή του πατέρα

Εσάς τι τύπος είναι ο μπαμπάς σας; Έχουμε επιλέξει και σας προτείνουμε το ιδανικό δώρο για κάθε πατέρα.

Για τον αθλητικό

Είτε ο μπαμπάς σας είναι ήδη λάτρης της φυσικής κατάστασης, είτε προσπαθεί απλώς να ενσωματώσει την άσκηση στην εβδομαδιαία ρουτίνα του, ένα ρολόι παρακολούθησης φυσικής κατάστασης της Garmin είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να παραμείνει δραστήριος. Είναι ιδανικό για να παρακολουθεί τον αριθμό των βημάτων, τον καρδιακό ρυθμό, την ποιότητα του ύπνου και πολλά άλλα. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να μπορεί να ελέγχει τις προπονήσεις του, ενώ θα του υπενθυμίζει να παραμένει συνεπής στην επίτευξη των στόχων του.

Garmin Vivoactive 4 Black Slate 010-02174-14
Fenix 6 Pro Solar Edition Slate Grey Black 010-02410-11
Garmin Venu 2 Plus Black 010-02496-11
Garmin Instinct Solar Graphite 010-02293-00

Για τον τακτικό

Τα ανδρικά παντελόνια έχουν αρκετά μεγάλες τσέπες για να χωρούν ολόκληρο το περιεχόμενο ενός μικρού πορτοφολιού. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι καθόλου πρακτικό και καλαίσθητο. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε ως δώρο για τον πατέρα σας ένα πορτοφόλι, μία καρτοθήκη ή ένα money clip. Στο πορτοφόλι θα μπορεί να αποθηκεύει μετρητά, ταυτότητα, τους λογαριασμούς του καθώς και τις διάφορες πιστωτικές και χρεωστικές του κάρτες. Αν όμως είναι τύπος που κουβαλάει μόνο τις κάρτες του, τότε μία καρτοθήκη ίσως θα ήταν καλύτερη επιλογή. Τέλος, για όσους θέλουν απλώς να έχουν μερικά χαρτονομίσματα στην τσέπη τους, υπάρχει η επιλογή του money clip, το οποίο θα τα συγκρατεί όλα μαζί και με στυλ.

Πορτοφόλι Nixon Cape Leather Slim Brown C2966-400-00
Σετ Hugo Boss Gear Matrix HPCK007T
Money Clip Cerruti NAM958D
Καρτοθήκη Hugo Boss Gear Blue HLC207L

Για τον επαγγελματία

Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε ένα δώρο δεν είναι να αναζητήσετε κάτι που δεν έχει ήδη ο παραλήπτης. Αντιθέτως, μπορείτε να του δώσετε μια βελτιωμένη έκδοση από κάτι που ήδη χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ένα στυλό, το οποίο είναι τέλειο δώρο για εργαζόμενους μπαμπάδες. Ένα κομψό και ποιοτικό στυλό θα είναι ιδανικό για την υπογραφή εγγράφων ή την καταγραφή γρήγορων σημειώσεων. Επιπλέον, μπορείτε να μας ζητήσετε να χαράξουμε στο στυλό το όνομα ή τα αρχικά του πατέρα σας.

Στυλό Fountain Tibaldi Infragibile Chrome Yellow INFR321FP
Στυλό Hugo Boss Inception Chrome Rollerball HSY9555B
Στυλό Ballpoint Tibaldi for Greece Greek Flag INFRGRBP
Στυλό Cerruti Zoom NS5564

Για τον δραστήριο

Έχετε μήπως έναν μπαμπά που του αρέσει να κάνει εκδρομές, camping ή παρόμοιες δραστηριότητες; Ένα χρηστικό σακίδιο πλάτης θα μπορούσε να είναι η νέα του συντροφιά. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχέδια για να επιλέξετε αυτό που του ταιριάζει περισσότερο.

Σακίδιο πλάτης Nixon Traps Backpack Black Dark Olive Volt C2865-3059-00
Τσαντάκι ώμου Nixon Stash Bag Black C3026-000-00
Σακίδιο πλάτης Nixon Ransack Backpack Navy Black C3025-3389-00
Τσαντάκι μέσης Nixon Trestles Charcoal Heather C2851-168-00

Για τον συνεπή

Τα ρολόγια είναι μία κλασσική επιλογή δώρου για τους άνδρες. Είτε ο πατέρας σας έχει το ίδιο ρολόι για αιώνες, είτε είναι λάτρης των ρολογιών και πάντα εκτιμά την προσθήκη νέων κομματιών στην συλλογή του, υπάρχει ένα ρολόι για κάθε περίπτωση. Με μπαταρία ή αυτόματο, με λουρί ή μπρασελέ, casual ή επίσημο. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολλές επιλογές που θα βρείτε μέχρι να καταλήξετε στο ιδανικό.

Oris Aquis Carysfort Reef Limited Edition Silicone Strap0179877544185-SET-RS
Seiko Chronograph Gunmetal Khaki Texture SSB369P1
Hamilton PSR Digital Quartz H52414130
Τommy Hilfiger Jimmy 1791946

Για τον κομψό

Ακόμα κι αν δεν φοράει ρολόι, μπορείτε να εμπλουτίσετε την συλλογή των κοσμημάτων του. Ναι, και οι άνδρες αγαπούν τα κοσμήματα! Επιλέξτε ένα κρεμαστό για το λαιμό, ένα βραχιόλι τύπου ταυτότητας ή ένα δαχτυλίδι με χάραξη. Αυτές οι επιλογές έχουν πάντα έναν πιο συναισθηματικό χαρακτήρα.

Κολιέ Rosso Amante UCN074DR
Βραχιόλι Rosso Amante UBR461PR
Σταυρός ανδρικός AE42995W
Ανδρικό Δαχτυλίδι Fossil Chevron JF03997040

Τέλος, για εσάς που θέλετε να έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές, δημιουργήσαμε μία ειδική κατηγορία στην οποία θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες ιδέες δώρων για τη Γιορτή του Πατέρα.