Αν ψάχνετε το κατάλληλο δώρο αποφοίτησης για το αγαπημένο σας πρόσωπο, έχουμε κάποιες ιδέες που πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν. Όταν πρόκειται για την ορκομωσία κάποιου φίλου ή ενός πολύ κοντινού μας ανθρώπου, θέλουμε να του χαρίσουμε ένα ξεχωριστό δώρο που θα του θυμίζει για πάντα αυτή την επιτυχία.

Η αποφοίτηση είναι μια από τις πιό σημαντικές στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου, καθώς μας γεμίζει με ενθουσιασμό και προσδοκίες για το μέλλον. Μία ημέρα αφιερωμένη σε εμάς, εξάλλου μας ανήκει! Είναι η ευκαιρία να γιορτάσουμε την επίτευξη σημαντικών στόχων, αλλά και την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου, καθώς η καθημερινότητα δεν θα είναι πλέον ίδια. Εμείς σας προτείνουμε μερικές μοναδικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ιδανικό δώρο αποφοίτησης.

1. Ρολόι: Ο χρόνος για την κατάκτηση της κορυφής

Το ρολόι αποτελεί μία κλασσική επιλογή δώρου, είτε πρόκειται για άνδρα είτε για γυναίκα. Συμβολίζει τη νέα αρχή και το χρόνο που ανοίγεται μπροστά του μέχρι την κατάκτηση της επόμενης κορυφής. Ένα κομψό ρολόι θα τον συνοδεύσει στα επαγγελματικά του βήματα, ενώ παράλληλα θα του υπενθυμίζει τις όμορφες αναμνήσεις της αποφοίτησης. Επιλέξτε ένα σχέδιο που να ταιριάζει στο προσωπικό του στυλ, ενώ αν δεν ξέρετε τι να επιλέξετε τότε προτιμήστε κάτι απλό και διαχρονικό.

ανδρικό σετ ρολόι και καρτοθήκη σε συσκευασία δώρου
γυναικείο ρολόι αλυσίδα Rosefield

2. Κολιέ ή Βραχιόλι: Το παράσημο της επιτυχίας

Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση “Να πάρεις το πτυχίο να έχεις ένα βραχιόλι στο χέρι σου”. Η έκφραση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς το πτυχίο θεωρείται το πρώτο και βασικότερο βήμα για την έναρξη μίας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας. Επομένως, ένα κομψό βραχιόλι (ή αντίστοιχα κολιέ) μπορεί να θεωρηθεί ως παράσημο αυτής της επιτυχίας και άρα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για την αποφοίτηση.

γυναικείο κολιέ κύκλος
ανδρικό βραχιόλι

3. Δαχτυλίδι: Ένας Κύκλος Ζωής

Τα δαχτυλίδια διαχρονικά αποτελούν σύμβολο της ολοκλήρωσης ενός κύκλου και της αρχής ενός νέου. Η ολοκλήρωση των σπουδών και της φοιτητικής ζωής είναι ένας σημαντικός κύκλος που ολοκληρώνεται με επιτυχία. Σίγουρα αυτές οι στιγμές αξίζουν και θα τις θυμόμαστε με νοσταλγία, ενώ μας υπενθυμίζουν την επιτυχία και τα όνειρά μας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι με διαχρονική αισθητική και υψηλή ποιότητα, το οποίο θα μπορεί να φοράει καθημερινά. Ασφαλώς ένα τέτοιο δώρο θα πρέπει να είναι εντυπωσιακό αλλά και διαχρονικό, ενώ μπορεί να προορίζεται είτε για γυναίκα, είτε για άντρα.

γυναικείο δαχτυλίδι χρυσό με πέτρες ζιρκόν
ανδρικό δαχτυλίδι με μαύρο σμάλτο

4. Φυλαχτό: Προστασία και Καλή Τύχη

Ένα φυλαχτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένα εξαιρετικό δώρο, καθώς προσφέρει προστασία και καλή τύχη στον απόφοιτο. Επιλέξτε ένα σχέδιο που έχει ειδική σημασία, όπως ένα κωνσταντινάτο, ένας σταυρός ανδρικός ή γυναικείος, ένα κόσμημα με ματάκι, ή κάποιο άλλο σύμβολο που πιστεύετε ότι θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την πίστη για τα μελλοντικά του σχέδια.

φυλαχτό κωνσταντινάτο περασμένο σε αλυσίδα χρυσή
κολιέ μάτι very gavello matix

5. Σκουλαρίκια ή Μανικετόκουμπα: Μια Λεπτομέρεια Με Στυλ

Για τους άνδρες αποφοίτους, τα μανικετόκουμπα είναι ένα κομψό και πρακτικό δώρο. Είναι η τέλεια προσθήκη σε μια επαγγελματική γκαρνταρόμπα και μπορούν να φορεθούν σε συνεντεύξεις εργασίας ή σε επίσημες εκδηλώσεις. Επιλέξτε ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του αποφοίτου, από κλασικά και διακριτικά έως πιο μοντέρνα και τολμηρά. Από την άλλη για τις γυναίκες απόφοιτους μία εξίσου καλή επιλογή είναι τα σκουλαρίκια. Επιλέξτε κάτι κλασσικό αλλά εντυπωσιακό για να ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της!

ανδρικά μανικετόκουμπα με μαύρο σμάλτο
γυναικεία σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ με μαργαριτάρι και ζιρκόν

6. Πολύτιμοι Λίθοι: Πολυτέλεια και Συμβολισμός

Οι πολύτιμοι λίθοι, όπως το διαμάντι, το ρουμπίνι ή το σμαράγδι, είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για δώρο αποφοίτησης. Εκτός από την αισθητική τους αξία, οι λίθοι αυτοί έχουν και συμβολική σημασία. Το διαμάντι συμβολίζει την αιωνιότητα και τη δύναμη, το ρουμπίνι το πάθος και την ενέργεια, ενώ το σμαράγδι την ανανέωση και την ελπίδα. Επιλέξτε έναν λίθο που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά και τις φιλοδοξίες του και χαρίστε του ένα πολύτιμο δώρο.

γυναικείο κολιέ με σμαράγδι
γυναικεία σκουλαρίκια με ρουμπίνι

*Extra tip: Αν θέλετε να κάνετε το δώρο σας πραγματικά μοναδικό, μπορείτε να προσθέσετε χάραξη στο κόσμημα ή το ρολόι που θα επιλέξετε. Από την ημερομηνία αποφοίτησης, τα αρχικά του γράμματα, ή ακόμη και ένα προσωπικό μήνυμα, αρκεί να υπάρχει ο απαραίτητος διαθέσιμος χώρος για να υλοποιηθεί η χάραξη. Επιλέξτε κάτι σύντομο και περιεκτικό, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε περισσότερες ιδέες.

Συμπέρασμα

Η αποφοίτηση είναι ένα γεγονός που αξίζει να γιορτάζεται ως μία από τις πιο μεγάλες μας επιτυχίες. Τα δώρα από τους αγαπημένους μας έρχονται να συμπληρώσουν αυτή την υπέροχη ημέρα, δίνοντας μας έναν λόγο να τη θυμόμαστε για πάντα ως μιά γλυκιά ανάμνηση.

Είτε επιλέξετε ένα ρολόι, ένα βραχιόλι ή ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, το σημαντικότερο είναι να δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας στο άτομο αυτό. Δείξτε του πόσο περίφανοι είστε για αυτή του την επιτυχία. Και να θυμάστε ότι τα δώρα που περιλαμβάνουν μία προσωπική πινελιά ή έχουν συμβολική σημασία μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μείνουν αξέχαστα για μια ζωή.

shop now button