Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια μέρα του χρόνου κατά την οποία γιορτάζουμε τις γυναίκες που ήταν και είναι πάντα κοντά μας εμπνέοντας μας με την αστείρευτη αγάπη και φροντίδα που προσφέρουν. Η μητέρα, η γιαγιά, η μέλλουσα μητέρα ή και οποιαδήποτε γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό μας σαν σύμβουλος και στήριγμα, αξίζει αυτή την ημέρα να της δείξουμε την αγάπη και την εκτίμηση μας.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος για όλους, αλλά ακόμη περισσότερο για τις μητέρες που έχουν αναλάβει πολλαπλούς ρόλους. Επενδύοντας σε ένα δώρο που μπορεί να κρατήσει για πάντα και θα το φοράει κάθε μέρα, της χαρίζετε όχι μόνο το συναίσθημα μιας στιγμής, αλλά μια ανάμνηση που διαρκεί μια ζωή.

Το ιδανικό δώρο για την Γιορτή της Μητέρας, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την ομορφιά των λουλουδιών, είναι αναμφισβήτητα τα κοσμήματα καθώς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Η δύναμη και το συναίσθημα που αποπνέει ένα τέτοιο δώρο τα καθιστά μια προφανή επιλογή γι’ αυτή την ημέρα. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές κοσμημάτων για να πείτε μια ιστορία ή να το κάνετε πιο προσωπικό. Σύμβολα, γενέθλιες πέτρες, χαράξεις είναι μερικές λέξεις κλειδιά για να σας οδηγήσουν σε κάτι που θα την συγκινήσει πολύ.

Κοσμήματα με χάραξη

Αν θέλεις να δώσεις μια προσωπική πινελιά στο δώρο, επέλεξε ένα κόσμημα στο οποίο θα μπορείς να χαράξεις κάτι που θα μπορεί να διαβάζει και να φέρει πάνω της κάθε μέρα. Μπορείς να επιλέξεις ένα δαχτυλίδι σεβαλιέ, μια ταυτότητα λαιμού ή οποιοδήποτε άλλο κόσμημα έχει εξωτερική ή εσωτερική επιφάνεια για να χαραχτεί. Η χάραξη αυτή θα κάνει το δώρο σας ξεχωριστό.

kolie-kuklos_PS27025

Κόσμημα με τον γενέθλιο λίθο της

Το να δώσετε στη μητέρα σας ένα κόσμημα με τον γενέθλιο λίθο της, είναι μια μοναδική και υπέροχη ιδέα. Κάθε μήνας του χρόνου έχει ένα γενέθλιο λίθο και κάθε πέτρα έχει το δικό της ατομικό συμβολισμό και ιστορία, δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά ουσιαστικό δώρο. Δείτε πως μπορείτε να βρείτε το γενέθλιο λίθο σας αλλά και να μάθετε τον συμβολισμό του.

mentagion-gia-fotografia_OIK16144B

Μενταγιόν για φωτογραφία

Τα μενταγιόν αποτελούν υπέροχο δώρο καθώς δεν είναι απλά ένα κρεμαστό κόσμημα αλλά θα κρατούν τις αγαπημένες της φωτογραφίες κοντά στην καρδιά της. Θα μπορούσατε να το χαρίσετε στη μητέρα σας άδειο και να επιλέξει η ίδια μια φωτογραφία ή μπορείτε να επιλέξετε εσείς μια φωτογραφία που αγαπά!

Βραχιόλια με charms

Αν η μαμά σας αγαπά τα βραχιόλια με charms τότε τα Nomination είναι το δώρο που θα λατρέψει. Επιλέξτε ένα charm ή περισσότερα αν θέλετε να δημιουργήσετε την δική σας ιστορία. Υπάρχουν charms με την λέξη Mum, την φράση “I love you”, μονογράμματα, λουλούδια, Birthstones και πολλά ακόμη.

nomination-link-mamanomination-link-momnomination-link-thank-you

Κοσμήματα με σύμβολα

Το δέντρο της ζωής, η παράσταση μια οικογένειας, τα πατουσάκια ή ένα κόσμημα με την λέξη μαμά είναι μερικές από τις επιλογές που βρίσκονται πιο ψηλά στην λίστα με τα δώρα για τις μανούλες. Θα βρείτε δεκάδες τέτοιες επιλογές σε κολιέ, βραχιόλια ή δαχτυλίδια.

vraxioli-mama_BD20408kolie-mama_FT39820kolie-mama_BD35945-MNG9