Ότι τύπος και αν είσαι, σίγουρα υπάρχει ένα ρολόι garmin για εσένα. Επέλεξε το smartwatch που ταιριάζει στις ανάγκες σου και είμαστε σίγουροι πως δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς.

Garmin Fēnix 7: Ένα multisport ρολόι

Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει όλες τις κορυφαίες λειτουργίες των fitness και outdoor ρολογιών της Garmin. Το Garmin Fēnix 7 είναι ένα ανθεκτικό mulitisport GPS smartwatch. Με μεσαίο μέγεθος πλαισίου 47mm, που συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό και την απόδοση, ενώ σας βοηθάει να ανταπεξέλθετε στην καθημερινότητα σας.

Η έκδοση Solar αποτελεί την επόμενη γενιά, καθώς παρέχει τη δυνατότητα ηλιακής φόρτισης. Παράλληλα, υπάρχουν και οι σειρές Fēnix 7S που είναι το μικρότερο μέγεθος στα 42mm και η Fēnix 7X που είναι ακόμη μεγαλύτερη στα 51mm. Τα ρολόγια αυτά έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας να αποδώσουν στο μέγιστο. Με στόχο τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης σε καθημερινό επίπεδο, η σειρά Fēnix 7 ενισχύει τον ήδη αξιόπιστο σχεδιασμό πέντε πλήκτρων, με μία οθόνη αφής υψηλής απόκρισης.

Με ακόμη περισσότερες καινοτόμες προπονητικές λειτουργίες, προσδιορισμό θέσης multi band σε ορισμένες εκδόσεις και παγκόσμια χαρτογράφηση. Όλα αυτά θα τα βρείτε ενσωματωμένα σε μία ανθεκτική κατασκευή, με προστασία στα πλήκτρα και μεταλλικά ενισχυμένες προεξοχές. Πλέον οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ακόμη περισσότερο χρόνο στις περιπέτειές τους ανάμεσα σε κάθε φόρτιση, χάρη στην εξελιγμένη ηλιακή φόρτιση για εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας.

Garmin Fēnix 7 Solar
Garmin Fēnix 7 Solar
Garmin Fēnix 7S Solar
Garmin Fēnix 7X Solar

Epix: Ένα smartwatch δράσης

Αυτό το κορυφαίο smartwatch δράσης διαθέτει μία συγκλονιστική οθόνη AMOLED και πολλές έξυπνες λειτουργίες. Ο φακός από ζαφείρι και η στεφάνη από τιτάνιο, κάνουν το Garmin Epix να δείχνει εξίσου καλό στην αίθουσα συνεδριάσεων, όσο και στο γυμναστήριο.

Με αυτονομία μπαταρίας μέχρι και 16 μέρες, μπορείτε να βασίζεστε σε αυτό όλη μέρα και να παρακολουθείτε τον ύπνο ή τα επίπεδα της ενέργειας σας. Με ενσωματωμένες εφαρμογές αθλημάτων που ταιριάζουν στον τρόπο που κινείστε, θα ξέρετε πότε είστε έτοιμοι για ένα νέο ατομικό ρεκόρ ή για μία επόμενη περιπέτεια.

Διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης υγείας, καταγραφής δραστηριότητας και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης, ενώ σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την κάθε στιγμή.

Garmin Epix
Garmin Epix
Garmin Epix
Garmin Epix

Quatix 7: Ένα ναυτικό smartwatch

Πρόκειται για ένα multisport smartwatch με gps με κορυφαίο σχεδιασμό και οθόνη AMOLED. Κατάλληλο για ναυτικούς και καπετάνιους, καθώς είναι εφοδιασμένο με όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε στο σκάφος σας ή και εκτός αυτού.

Το Garmin Quatix 7 παρέχει ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα με όλα τα συμβατα πλότερ για έλεγχο του αυτόματου πιλότου και των ηχοσυστημάτων Fushion-Link. Την ίδια στιγμή σας δίνει πρόσβαση σε δεδομένα παλίρροιας και άλλες ναυτικές λειτουργίες.

Garmin Quatix 7
Garmin Quatix 7
Garmin Quatix 7X Solar
Garmin Quatix 7X Solar

Tactix 7: Ένα στρατηγικό ρολόι

Το Garmin Tactix 7 είναι ένα multisport smartwatch με στρατιωτικό σχεδιασμό. Διαθέτει έναν κυρτό φακό από ζαφείρι και φακό LED λευκού ή πράσινου χρώματος και ρυθμιζόμενης έντασης. Είναι συμβατό με γυαλιά νυχτερινής όρασης και διπλή μορφοποίηση σημείου GPS. Σας βοηθάει να πλοηγηθείτε εύκολα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, με προφορτωμένους Ευρωπαϊκούς χάρτες TopoActive και βελτιωμένους χάρτες σκι.

Garmin Tactix 7
Garmin Tactix 7
Garmin Tactix 7
Garmin Tactix 7

Instinct 2: Ένα ανθεκτικό ρολόι multisport

Ότι και αν κάνετε, κατακτήστε το με το Garmin Instinct. Είναι αρκετά ανθεκτικό για να μπορεί να σας ακολουθήσει παντού και με εξαιρετικό σχεδιασμό για να ταιριάζει στο στυλ σας.

Σε αυτό το ρολόι θα βρείτε προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για τρέξιμο, ποδηλασία, κολύβηση και πολλές ακόμη αθλητικές λειτουργίες. Σας βοηθάει να κατανοήσετε καλύτερα το σώμα σας με ολοήμερη παρακολούθηση υγείας και παλμικό οξύμετρο. Ο νέος τολμηρός σχεδιασμός κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη, το Instinct 2 στα 45mm και το Instinct 2S στα 40mm, για να ταιριάζει σε όλους τους καρπούς.

Garmin Instinct 2 Solar
Garmin Instinct 2 Solar
Garmin Instinct 2S Solar
Garmin Instinct 2S Solar

Garmin Venu: Ένα ρολόι για την παρακολούθηση της υγείας σας

Τα προηγμένα αθλητικά ρολόγια Garmin Venu διαθέτουν εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης, εφαρμογές αθλημάτων, αισθητήρες παρακολούθησης υγείας και ευεξίας και είναι κατάλληλα για κάθε εξωτερική δραστηριότητα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο κομψό Venu SQ με την τετραγωνισμένη οθόνη, στο Venu 2 για εξελιγμένη παρακολούθηση υγείας και ενσωματωμένες εφαρμογές αθλημάτων, ή το Venu 2 Plus το οποίο, συν τοις άλλοις, διαθέτει και έναν φωνητικό βοηθό.

Garmin Venu SQ
Garmin Venu SQ
Garmin Venu SQ
Garmin Venu SQ
Garmin Venu 2 Plus
Garmin Venu 2 Plus
Garmin Venu 2 Plus
Garmin Venu 2 Plus

Vivomove: Ένα υβριδικό smartwatch με κρυφή οθόνη αφής

Αυτά τα ρολόγια δεν είναι απλώς κομψά, αλλά πολύ χρηστικά. Ο λόγος για τα υβριδικά smartwatch της σειράς Garmin Vivomove Sport τα οποία συνδυάζουν τη διαχρονική αναλογική εμφάνιση με τις έξυπνες λειτουργίες. Πλέον μπορείτε να διαβάζετε μηνύματα από το συνδεδεμένο smartphone, απευθείας στον καρπό σας.

Οι πραγματικοί αναλογικοί δείκτες του ρολογιού μετακινούνται για να αποκαλύψουν μία κρυφή οθόνη αφής που είναι ορατή μόνο όταν τη χρειάζεστε. Περιλαμβάνει παρακολούθηση της ενέργειας Body Battery, μέτρηση καρδιακών παλμών και επιπέδου οξυγόνου στο αίμα. Ανακαλύψτε μία ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών υγείας και ευεξίας που θα σας βοηθήσουν στη διαμόρφωση μίας καλύτερης ζωής.

Garmin Vivomove Sport
Garmin Vivomove Sport
Garmin Vivomove Sport
Garmin Vivomove Sport

Garmin Lily: Ένα διακριτικό και στυλάτο smartwatch

Αυτό είναι το μικρό και κομψό smartwatch που περιμένατε. Με μία περιστροφή του καρπού σας ή ένα άγγιγμα του δακτύλου σας, ο κομψός φακός με το ιδιαίτερο μοτίβο αποκαλύπτει μία φωτεινή οθόνη αφής η οποία εξαφανίζεται όταν δεν την χρειάζεστε.

Με το Garmin Lily θα είστε πάντα σε σύνδεση με ότι έχει σημασία για εσάς. Λάβετε ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και email απευθείας στον καρπό σας. Αυτό το smartwatch καταγράφει επίσης τα βήματα, τον ύπνο, τους καρδιακούς παλμούς, τα επίπεδα ενέργειας, δεδομένα υγείας για τις γυναίκες και πολλά ακόμα που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την καθημερινότητα σας.

Garmin Lily
Garmin Lily
Garmin Lily
Garmin Lily
Garmin Lily

Η συλλογή ρολογιών της Garmin είναι εδώ και περιμένει να την ανακαλύψετε. Αποκτήστε το smartwatch που σας ταιριάζει και θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Βρείτε τα στα Κοσμηματοπωλεία Χαριτίδης ή στο haritidis.gr