Η πορεία των Rosefield ξεκίνησε από τους δρόμους της Νέας Υόρκης και μπήκε δυναμικά στον χώρο της μόδας με σκοπό να μην απογοητεύσει κανέναν καθώς συνδυάζει τέλεια το κλασσικό με το μοντέρνο ύφος. Η ιστορία, το όνομα, ο σχεδιασμός και η αισθητική της μάρκας αποτυπώνει την ουσία της σύνδεσης μεταξύ Άμστερνταμ και Νέας Υόρκης.

26WBR-261WEGR-W75

Η Rosefield πήρε το όνομα της από τον Franklin Roosevelt του οποίου το όνομα από τα ολλανδικά στα αγγλικά μεταφράζεται σε  “rose field”. Ο Roosevelt υπήρξε πρόεδρος της Αμερικής και είχε καταγωγή από την Ολλανδία. Επίσης η πόλη που πλέον είναι γνωστή με το όνομα Νέα Υόρκη κάποτε ονομαζόταν Νέο Άμστερνταμ.

Με κληρονομιά από αυτές τις δύο πόλεις, δημιουργήθηκαν τα ρολόγια Rosefield με τον μινιμαλιστικό ολλανδικό σχεδιασμό και τη σύγχρονη αισθητική μόδας της Νέας Υόρκης.  Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από μοντέρνα, ποιοτικά ρολόγια σε προσιτές τιμές. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους είναι υψηλής ποιότητας. Ιαπωνικοί μηχανισμοί, ανοξείδωτο ατσάλι και λουράκια από γνήσιο & vegan δέρμα είναι τα βασικά υλικά.

dermatina-louriaiaponikoi-mixanismoi

Το ρολόι είναι ένα αξεσουάρ που ολοκληρώνει ένα σύνολο και μπορεί να εκφράσει την προσωπικότητα αυτού που το φοράει. Με αυτόν τον γνώμονα και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα trends της εποχής έχουν δημιουργηθεί όλες οι δυνατές, δημιουργικές συλλογές της Rosefield. Η Lilay Yuzgulen, σχεδιάστρια της μάρκας, αναφέρει πως αντλεί έμπνευση κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο στους δρόμους του Άμστερνταμ, μιλώντας με φίλους, ταξιδεύοντας και διερευνώντας το streetstyle των πιο cool κοριτσιών του Άμστερνταμ, της Νέας Υόρκης αλλά και του Instagram.

 

The September Issue

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει 4 ρολόγια με ιδανικούς, φθινοπωρινούς χρωματισμούς για ομαλή μετάβαση από τις καλοκαιρινές στις χειμερινές μέρες. Τα χαρακτηριστικά της συλλογής αυτής είναι η διάμετρος της κάσας στα 33 χιλιοστά και τα Clemence δερμάτινα λουριά με μεταλλικές λεπτομέρειες.

SIAD-I83SIFE-I80

 

The Premium Gloss

Αυτό το τολμηρό, νέο στυλ που συναντάει κανείς στους δρόμους της Νέας Υόρκης θα σας κάνει  να λάμψετε περισσότερο από ποτέ. Τα λουστρέ λουριά των ρολογιών της συλλογής δίνουν στο σύνολο σας μια high-fashion δόση, ανεξάρτητα από την περίσταση. Τα λεπτά λουράκια και το μικρό μέγεθος της κάσας δημιουργούν ένα θηλυκό, κομψό ρολόι. Το μοναδικό χαρακτηριστικό που διαθέτουν είναι ότι τα λουριά είναι κατασκευασμένα από 100% vegan δέρμα – την καλύτερη επιλογή τόσο για τους λάτρεις του περιβάλλοντος όσο και για τους λάτρεις των ζώων.

SHBWG-H33SHPWR-H32

 

City Bloom

Η συλλογή City Bloom συναντά την ανοιξιάτικη αίσθηση και τα ρολόγια αυτής της συλλογής ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα δερμάτινα λουριά τους που έχουν εντυπωσιακά κεντήματα και διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ρολόι με κλασική δομή αλλά με ένα twist που το κάνει ξεχωριστό.

ciblr-e91cirbg-e92

 

West Village

Η έμπνευση πίσω από αυτή τη συλλογή είναι η εικονική και παραδοσιακά επαναστατική γειτονιά του West Village – μια περιοχή με ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα. Τα ρολόγια της συλλογής αυτής έχουν λεπτή κάσα και δερμάτινο, nubuck λουρί με βελούδινη υφή. Η ιδιαίτερη λεπτομέρεια που ξεχωρίζει είναι τα λεπτά μεταλλικά δαχτυλίδια που διακοσμούν τα λουριά.

WBPG-W72WEGR-W75

 

Upper East Side

Το Upper East Side είναι το πιο εικονικό, ιστορικό μέρος της Νέας Υόρκης, με τα εντυπωσιακά κτίρια και τους ένστολους θυρωρούς. Η γειτονιά συνδυάζει την πλήρη παρακμή με την φινέτσα. Εμπνευσμένη από αυτή την πολυτέλεια, η συλλογή Upper East Side έχει ένα γυαλιστερό μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και αποπνέει μια αριστοκρατική πολυτέλεια.

UEBS-U25UPPER

Αυτές και πολλές ακόμα είναι οι συλλογές της Rosefield που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα haritidis.gr αλλά και στα φυσικά καταστήματα του κοσμηματοπωλείου Χαριτίδης.