Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή που αποτελεί αφορμή για την έκφραση των συναισθημάτων κάθε ερωτευμένου στο ταίρι του. Είθισται να γιορτάζεται με πολλούς τρόπους σε όλο τον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου κάθε έτους. Ενώ οι γυναίκες είναι γνωστό ότι είναι πιο ρομαντικές, για τους άνδρες η ημέρα αυτή είναι μια προσπάθεια να ευχαριστήσουν την αγαπημένη τους και να δουν τα μάτια της να λάμπουν με την πρώτη ματιά στο δώρο που με προσοχή διάλεξαν. Είναι αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό τους και η ευτυχία στα μάτια τους, για τα οποία προσπαθούν ακόμα και ολόκληρες εβδομάδες να σκεφτούν το ιδανικότερο δώρο. Τα λουλούδια και τα σοκολατάκια είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά σίγουρα δεν θα μείνουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο για πολύ καιρό. Γι’ αυτόν και για πολλούς ακόμα λόγους δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να δώσετε αυτή την ημέρα από ένα κόσμημα.

Για να σας βοηθήσουμε, παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πιο ωραία κοσμήματα και ρολόγια για γυναίκες και άνδρες που μπορείτε να δωρίσετε και να κάνετε ακόμα πιο ευτυχισμένο το έτερον σας ήμισυ.

Για τις γυναίκες οι καρδιές, το κόκκινο και το ροζ χρώμα, τα τριαντάφυλλα, τα βέλη είναι μερικά από τα σύμβολα που δίνουν την αίσθηση του ρομαντισμού και της αγάπης την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

  • Κόκκινο : Το κόκκινο χρώμα είναι αδιαμφησβήτητα το χρώμα του πάθους και της αγάπης γι’αυτό και ένα δαχτυλίδι ή ένα κολιέ με κόκκινη γρανάδα είναι μια πολύ κομψή και όμορφη επιλογή.

                       GN11213 ZH13973

  • Καρδιά : Τα κοσμήματα με καρδιές είναι η πιο σίγουρη και περιζήτητη επιλογή για την ημέρα αυτή και θα μπορέσετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ ή βραχιόλια με καρδιές σε διάφορα μεγέθη και σχέδια.

        ZH14652HR01273HR09956                                                                               

  • Άλλα σύμβολα : Τα βέλη του θεού Έρωτα, το άπειρο που συμβολίζει το μέγεθος της αγάπης σας, οι κρίκοι που συμβολίζουν τον δεσμό μεταξύ σας και δεκάδες ακόμα επιλογές είναι οι εναλλακτικές σας για ένα κόσμημα-σύμβολο.
  • Λέξη : Επιλέξτε ένα κόσμημα που γράφει αυτό που νιώθετε και έτσι η αγαπημένη σας θα το βλέπει και θα το θυμάται κάθε μέρα.

 EL11751 BRK12725          

Φτάνοντας στους άντρες, το δώρο που θα επιλέξετε δεν περιλαμβάνει σύμβολα όπως οι καρδιές και τα λουλούδια αλλά σίγουρα πρέπει να το διαλέξετε με βάση το γούστο και τις ανάγκες του καλού σας. Η επιλογή σας μπορεί να είναι ένα από τα αμέτρητα σχέδια ρολογιών ή κάποιο ανδρικό κόσμημα από ατσάλι ή χρυσό.

  W108412 A158502

Τέλος, αν ψάχνετε ένα όμορφο αλλά οικονομικό δώρο μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ανδρικά και γυναικεία κοσμήματα των εταιριών Guess, Tommy Hilfiger, Vitaly και Uomoro καθώς και ρολόγια των εταιριών Komono, Casio, Wewood κ.α.

                  

Βρείτε ακόμα περισσότερες επιλογές κάντοντας κλικ στην ειδική κατηγορία Valentines’s Day και γενικότερα στο e-shop του κοσμηματοπωλείου Χαριτίδης. Όποια και να είναι η τελική επίλογή σας σίγουρα θα εκτιμηθεί από το ταίρι σας αφού θα είναι το δικό σας μήνυμα αγάπης για την συγκεκριμένη ημέρα!

Happy Valentine’s Day!