Βαπτιση Αγοριου

Εμφάνιση Φίλτρων

619 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

619 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η βάπτιση ενός παιδιού, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια πολύ σημαντική μέρα για το παιδί, τους γονείς τους παιδιού καθώς και για τον νονό ή την νονά. Η στιγμή που θα προφέρετε στην εκκλησία το «όνομα αυτού» είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για όλους τους παρευρισκόμενους. Η βάπτιση λοιπόν δεν αποτελεί απλά μια θρησκευτική τελετή. Είναι κάτι πολύ πιο προσωπικό που θα ενώνει για πάντα εσάς και αυτό το μικρό πλασματάκι από την ώρα εκείνη που ο ιερέας θα περάσει γύρω από τον λαιμό του τον βαπτιστικό σταυρό. Ο σταυρός αποτελεί το σύμβολο της χριστιανικής πίστης και της ένταξης του παιδιού στην χριστιανική ζωή.

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ανακαλύψετε βαπτιστικούς σταυρούς για αγόρια σε λευκό και κίτρινο χρυσό 14 & 18 καρατίων σε σχέδια κλασικά με Τον Εσταυρωμένο ή μοντέρνα με λουστρέ ή ζαγρέ φινίρισμα και ματ όψη. Πολλά σχέδια επιδέχονται αρκετών τροποποιήσεων καθώς είναι δυνατή η κατασκευή τους στο χρώμα χρυσού της επιλογής σας αλλα και στα καράτια που επιθυμείτε. 

Μπορείτε να επιλέξετε έναν οικονομικό σταυρό ή κάτι πιο premium σε μασίφ, με μεγαλύτερο βάρος. Αν ψάχνετε κάτι minimal, υπάρχει μία συλλογή ειδικά για εσάς, με σχέδια σε πιο απλές γραμμές. Τέλος, αν αναζητάτε ένα ποιοτικό κόσμημα που θα μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους, τότε στη συλλογή Haris σίγουρα θα βρείτε σχέδια που θα σας ενθουσιάσουν.

Η συσκευασία στην οποία θα παραλάβετε τον σταυρό ολοκληρώνει ιδανικά την αγορά σας, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό και ιδιαίτερα κομψό κουτί σε λευκό χρώμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη συνοδευτική σακούλα αποτελούν τη συνολική ιδέα της βάπτισης, όπως αυτή παρέχεται από το κατάστημα μας. Το τύπωμα τους ειναι σχεδιασμένο από ένα από τα πιο ακριβά και βραβευμένα γραφιστικά γραφεία της χώρας, ενώ το ίδιο το κουτί έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία αποκλειστικά για το κατάστημα μας.

Αποκτήστε τον βαπτιστικό σταυρό που αναζητούσατε με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.