Jennifer Lopez & Ben Affleck: The story

H σχέση της Jennifer Lopez με τον γνωστό ηθοποιό Ben Affleck ξεκίνησε 20 χρόνια πριν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli” και στα τέλη του 2002 αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά. Τότε ο Ben Affleck της έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι το οποίο είχε επάνω του ένα ροζ διαμάντι 6,1ct. Βέβαια αυτός ο αρραβώνας δεν διήρκεσε αρκετά, καθώς το 2004 και λίγο πριν τον γάμο τους οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, χωρίς βέβαια να κάνουν γνωστούς τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Και οι δυο προχώρησαν τη ζωή τους, με την Jennifer Lopez να αποκτά 2 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, ενώ ο Ben Affleck απέκτησε 3 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την Jennifer Garner. Το 2021 όμως η ζωή τους έφερε ξανά κοντά, με τους δυο τους να επιβεβαιώνουν τις φήμες περί επανασύνδεσης. Και οι δύο δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και πιο ώριμοι ώστε να διαχειριστούν τη δημοσιότητα που έχει λάβει η σχέση τους. Σήμερα, περίπου ένα χρόνο μετά την επανασύνδεση, έρχεται και η είδηση του πολυαναμενόμενου αρραβώνα τους.

Jennifer Lopez and Ben Affleck together

The news

Η Jennifer Lopez, λίγες ημέρες μετά τη δημόσια εμφάνιση της φορώντας ένα εκθαμβωτικό διαμαντένιο μονόπετρο, έκανε γνωστή την είδηση του αρραβώνα της με τον Ben Affleck. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προσωπικό της account στα social media ένα βίντεο προς τους θαυμαστές της. Εκεί μίλησε για μια σημαντική ανακοίνωση που θα έκανε.

Έπειτα, εχθές το βράδυ έκανε γνωστό το ευχάριστο νέο στον στενό της κύκλο μέσω email. Στο δεύτερο αυτό βίντεο, τη βλέπουμε ιδιαίτερα συγκινημένη, να φοράει το εντυπωσιακό μονόπετρο.

το μονόπετρο δαχτυλίδι της Jennifer Lopez από τον Ben Affleck
το μονόπετρο δαχτυλίδι της Jennifer Lopez από τον Ben Affleck

The ring

Αδιαμφισβήτητα, το μονόπετρο που της πρόσφερε ο Ben Affleck είναι άκρως εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά σπάνιο κεντρικό πράσινο διαμάντι 8,5ct σε emerald cut, που σίγουρα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Επιπλέον, όπως υπογραμμίζει η ίδια το πράσινο είναι το τυχερό της χρώμα. Αφού, όπως αναφέρει, σε διάφορες στιγμές στη ζωή της, συνέβησαν φανταστικά πράγματα όταν φορούσε πράσινο.

το μονόπετρο δαχτυλίδι της Jennifer Lopez από τον Ben Affleck
Η Jennifer Lopez χαμογελά με το μονόπετρο δαχτυλίδι του Ben Affleck στο χέρι της
Jennifer Lopez and Ben Affleck together