Αγίου Βαλεντίνου

Εμφάνιση Φίλτρων

533 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
  1. Δαχτυλίδι καρδιά

    KS21957
    Τόσο χαμηλά όσο 75,00 €
Εμφάνιση Φίλτρων

533 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Ενώ μπορεί να είναι ο συντομότερος μήνας στο ημερολόγιο, ο Φεβρουάριος θεωρείται από πολλούς ως η πιο ρομαντική εποχή του έτους, λόγω της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που αντιπροσωπεύει την αγάπη και το ρομαντισμό.

Η προέλευση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου χρονολογείται από την αρχαιότητα και η αληθινή ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα μυστήριο. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Βαλεντίνος ήταν ένας ιερέας κατά τον τρίτο αιώνα στη Ρώμη. Ο Βαλεντίνος συνέχισε να τελεί γάμους μυστικά, μετά από σχετική απαγορεύση για τους νεαρούς άνδρες.Όλα αυτά τα χρόνια, η ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η αφορμή για να υπάρξει μία μέρα κάθε χρόνο κατά την οποία οι άνθρωποι ανταλλάσσουν λόγια και δώρα αγάπης.

Σήμερα, εκτιμάται ότι περίπου ένα δισεκατομμύριο κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου δίνονται κάθε χρόνο, παράλληλα με σοκολατάκια, λουλούδια και φυσικά κοσμήματα. Ένα κόσμημα μπορεί να συμβολίζει την αγάπη μέσα από το χρώμα, το σχήμα ή το σχεδιασμό του. Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να πείτε "Σ 'αγαπώ" με ένα κόσμημα στην αγαπημένη σας, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για εσάς.