Για Ερωτευμένους

Εμφάνιση Φίλτρων

557 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

557 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Επιλέξτε το τέλειο δώρο για το άλλο σας μισό, αλλά και δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επιλέξτε ανάμεσα σε κολιέ καρδια, παντοτινά βραχιόλια με το σύμβολο του άπειρου, σκουλαρίκια καρδιά και άλλα υπέροχα δώρα για το ταίρι σας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμών.

Φεβρουάριος, ο μήνας του έρωτα! Ενώ μπορεί να είναι ο συντομότερος μήνας στο ημερολόγιο, θεωρείται από πολλούς ως η πιο ρομαντική εποχή του έτους, λόγω της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που αντιπροσωπεύει την αγάπη και το ρομαντισμό.

Η προέλευση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου χρονολογείται από την αρχαιότητα και η αληθινή ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα μυστήριο. Πολλοί πιστεύουν ότι ο Βαλεντίνος ήταν ένας ιερέας κατά τον τρίτο αιώνα στη Ρώμη. Ο Βαλεντίνος συνέχισε να τελεί γάμους μυστικά, μετά από σχετική απαγορεύση για τους νεαρούς άνδρες. Όλα αυτά τα χρόνια, η ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η αφορμή για να υπάρξει μία μέρα κάθε χρόνο κατά την οποία οι άνθρωποι ανταλλάσσουν λόγια και δώρα αγάπης.

Σήμερα, εκτιμάται ότι περίπου ένα δισεκατομμύριο κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου δίνονται κάθε χρόνο, παράλληλα με σοκολατάκια, λουλούδια και φυσικά κοσμήματα. Ένα κόσμημα μπορεί να συμβολίζει την αγάπη μέσα από το χρώμα, το σχήμα ή το σχεδιασμό του. Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να πείτε "Σ 'αγαπώ" στο αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα πολύτιμο δώρο, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για εσάς.