Γραβατοπιάστρες

Εμφάνιση Φίλτρων

4 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

4 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Εάν δεν γνωρίζετε τι είναι ένα γραβατοπιάστρα ή αλλιώς κλιπ γραβάτας ή tie clip ούτε και πώς να την φορέσετε, να ξέρετε πως δεν είστε οι μόνοι. Σήμερα οι περισσότεροι σύγχρονοι άνδρες δεν χρησιμοποιούν αυτό το κλασικό αξεσουάρ. Αν όμως θέλετε να προσθέσετε μια παραδοσιακή και κομψή λεπτομέρεια στο στυλ σας, αυτό το απλό κόσμημα είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι πώς να το φορέσετε σαν ένας πραγματικός κύριος.

Το κλιπ γραβάτας είναι ένα μικρό κομμάτι από μέταλλο σχεδιασμένο για να τοποθετείται στην γραβάτα. Σκοπός του είναι να κρατάει τη γραβάτα σας στη θέση της περνώντας το κλιπ και στο πουκάμισο σας. Σήμερα όμως οι γραβατοπιάστρες χρησιμοποιούνται και για αισθητικούς λόγους, όπως η προσθήκη μιας μοντέρνας λεπτομέρειας σε ένα σύνολο. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και σχέδια διαθέσιμα.

Για μια άψογη εμφάνιση, η τοποθέτηση του κλιπ θα πρέπει να είναι σωστή. Εάν είναι πολύ χαμηλά ή πολύ ψηλά, θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρο το σύνολο σας. Στην ιδανική περίπτωση, το κλιπ γραβάτας πρέπει να φοριέται μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου κουμπιού στο πουκάμισό σας και θα πρέπει να τοποθετείται από δεξιά προς τα αριστερά για να πιάνεται τόσο τη γραβάτα όσο και το πουκάμισο.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε συλλογή με tie clips κατασκευασμένα από χρυσό 14 καρατίων σε minimal σχέδια με λουστρέ φινιρίσματα αλλά και πιο ιδιαίτερα σχέδια με σκαλίσματα. Οι γραβατοπιάστρες διαθέτουν και αλυσιδάκι που οδηγεί σε ένα επιπλέον κούμπωμα ασφαλείας που τοποθετείται στο κουμπί του πουκάμισου.