Μονοπετρα

Εμφάνιση Φίλτρων

1725 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

1725 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Το μονόπετρο δαχτυλίδι δεν αποτελεί απλώς μια επιλογή κοσμήματος, αλλά πολύ περισσότερο σφραγίζει μια από τις πολυτιμότερες στιγμές της ζωής σας. Με γνώμονα την μεγάλη συμβολική του αξία και μέσα από μια ευρεία συλλογή μονόπετρων δαχτυλιδιών το Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την τέχνη της υψηλής κοσμηματοποιίας

Η πολύπλευρη γνώση και εμπειρία στην κατασκευή μονόπετρου δαχτυλιδιού μας δίνει τη δυνατότητα να σας οδηγήσουμε στην καλύτερη επιλογή, βασιζόμενοι πάντα στις δικές σας επιθυμίες. Οι δύο παράγοντες που συνθέτουν τη σωστή επιλογή μονόπετρου δαχτυλιδιού είναι η πέτρα και το κατάλληλο σχέδιο. Έχοντας ως κριτήριο την ατομική σας προτίμηση και σε συνδυασμό με τη δικιά μας τεχνική γνώση, η σωστή επιλογή του σχεδίου θα αποτελέσει μια εύκολη διαδικασία. Όσον αφορά την επιλογή της πέτρας, αυτή ολοκληρώνεται μέσα από μια μεγάλη συλλογή πιστοποιημένων πετρών από τα κορυφαία γεμολογικά ινστιτούτα παγκοσμίως “ IGI, GIA, HRD Antwerp” εξασφαλίζοντας σας τις πιο προσιτές τιμές στα επίπεδα του διεθνούς ανταγωνισμού.

Το διαμάντι αποτελεί την κορωνίδα των πολύτιμων λίθων καθώς ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Ο βαθμός σκληρότητάς του στην κλίμακα Mohs είναι το απόλυτο 10, χωρίς να έχει καμία άλλη πολύτιμη πέτρα αυτό το βαθμό. Το βάρος των διαμαντιών μετριέται σε καράτια (ct) όπου ένα καράτι είναι 0,2 gr. Η καθαρότητα τους καθορίζεται από των αριθμό και τον τύπο των εγκλεισμάτων που περιέχονται σε αυτά. Ο χρωματικός διαχωρισμός τους γίνεται με βάση την απουσία κίτρινης απόχρωσης όπου άριστο θεωρείται το απολύτως λευκό. Τέλος, η κοπή της πέτρας, υποδηλώνει τις σωστές αναλογίες του διαμαντιού παίζοντας βασικό ρόλο στην απόδοση της λάμψης του.

Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας μας  μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μονόπετρο δαχτυλίδι επιλέγοντας το εύρος τιμών, τα καράτια, το χρώμα και την καθαρότητα που επιθυμείτε μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο section του eshop μας. Φυσικά, η καθοδήγηση και η βοήθεια του γεμολόγου μας είναι πάντα στη διάθεση σας.

Ταυτόχρονα, στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης έχοντας ως στόχο να ανταποκρινόμαστε στις προτιμήσεις όλων των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται για την αγορά αυτού του πολύτιμου δώρου, εκτός από κλασικά μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντι μπορείτε να ανακαλύψετε μονόπετρα με ζιρκόν, μονόπετρα με διάφορους πολύτιμους λίθους αλλά και πιο εναλλακτικές δημιουργίες με πρωτότυπο σχεδιασμό και ιδιαίτερες πέτρες.

Όλα μας τα δαχτυλίδια αποστέλλονται σε μια ολοκληρωμένη συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί και σακούλα, ακριβώς όπως θα το παραλαμβάνατε από τα φυσικά μας καταστήματα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του κοσμήματος που επιλέξατε. Αξίζει να σημειωθεί, πως ακόμα και αν πρόκειται για απόφαση της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να παραλάβετε τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα μας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Υπέρτατη πρόθεση του Κοσμηματοπωλείου Χαριτίδης είναι καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας εστιάζοντας στην ποιότητα κάνοντας τις πολύτιμες στιγμές σας αξέχαστες.

Δείτε τον οδηγό αγοράς μονοπέτρου δαχτυλιδιού!