Μονοπετρα

Εμφάνιση Φίλτρων

1669 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
Εμφάνιση Φίλτρων

1669 Προϊόντα

Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Η αγορά ενός μονοπέτρου δακτυλιδιού δεν είναι απλά η επιλογή ενός κοσμήματος αλλά η μαγεία που σφραγίζει μια από τις πολυτιμότερες στιγμές της ζωής σας. Στις προθήκες του καταστήματος μέσα από μια ευρεία συλλογή μονοπέτρων θα ανακαλύψετε την τέχνη της υψηλής κοσμηματοποιίας. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας δώσουμε πληροφορίες γύρω από τα διαμάντια και την σωστή επιλογή σχεδίου. Επιλέγοντας πάντοτε πιστοποιημένες πέτρες από τα κορυφαία γεμολογικά ινστιτούτα “IGI , GIA & HRD Antwerp” εξασφαλίζουμε τις πιο προσιτές τιμές στα επίπεδα του διεθνούς ανταγωνισμού.

Ως πολύτιμοι λίθοι χαρακτηρίζονται τα πετρώματα τα οποία λόγω σπανιότητας, χρώματος και λάμψης χρησιμοποιούνται στην κοσμηματοποιία. Δημοφιλέστερο εξ αυτών είναι το διαμάντι, του οποίου η μοναδικότητα καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Το βάρος των διαμαντιών μετριέται σε καράτια όπου ένα καράτι είναι 0,2 γρ. Η καθαρότητα τους καθορίζεται από των αριθμό και τον τύπο των εγκλεισμάτων που περιέχονται σε αυτά. Ο χρωματικός διαχωρισμός τους γίνεται βάση της απουσίας κίτρινης απόχρωσης όπου άριστο θεωρείται το απολύτως λευκό. Τέλος η κοπή της πέτρας υποδηλώνει τις σωστές αναλογίες του διαμαντιού.

Στο Κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης μπορείτε να ανακαλύψετε κλασικά διαμαντένια μονόπετρα, αλλά και μονόπετρα με ζιργκόν καθώς και πιο εναλλακτικές δημιουργίες με ιδιαίτερες πέτρες. Ταυτόχρονα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μονόπετρο επιλέγοντας το εύρος τιμών, τα καράτια, το χρώμα & την καθαρότητα που επιθυμείτε μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο section του e-shop μας.

Όλα μας τα δαχτυλίδια αποστέλλονται σε μια ολοκληρωμένη συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί και σακούλα, ακριβώς όπως θα το παραλαμβάνατε από τα φυσικά μας καταστήματα. Μαζί με αυτά παραλαμβάνεται και γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του κοσμήματος που επιλέξατε. Και μην ξεχνάτε πως ακόμα και αν πρόκειται για απόφαση της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να παραλάβετε τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Δείτε τον οδηγό αγοράς μονοπέτρου!