Οι κορυφαίες καλοκαιρινές τάσεις για το φετινό καλοκαίρι είναι πολλές και θα θέλετε να τις υιοθετήσετε όλες. Το καλοκαίρι επιβάλλει ζωηρά χρώματα, ανάλαφρες επιλογές, εμπνευσμένους συνδυασμούς, εντυπωσιακά σχέδια και κυρίως άνεση. Τα κοσμήματα από πραγματικό χρυσό προσφέρουν όχι μόνο αίσθηση πολυτέλειας αλλά και αντοχή. Μπορείτε να κάνετε τις καλοκαιρινές βουτιές σας φορώντας τα αγαπημένα σας κοσμήματα χωρίς να ανησυχείτε μην ξεθωριάσουν. Επιλέξτε και ακολουθήστε τις δικές σας αγαπημένες τάσεις και εντυπωσιαστέ τις ατελειωτες καλοκαιρινες μέρες και νύχτες.

  • Έντονα χρώματα. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να φορέσουμε έντονα χρώματα υποστηρίζοντας με θέρμη τη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Οι πολύτιμοι λίθοι στα αγαπημένα σας χρώματα θα χαρίσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην αύρα σας και θα γίνουν τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά κοσμήματα!

TR13108 TR13111HR09955HR09940

  • Layering & stacking trend. Η τάση του μινιμαλισμού στην μόδα μας δίνει την δυνατότητα να φοράμε τα αγαπημένα μας κοσμήματα όλες τις ώρες με διαφορετικούς συνδυασμούς. Τα minimal κολιέ έχουν γίνει το πιο εθιστικό trend σε όλον τον πλανήτη και κοσμούν τα ντεκολτέ των celebrities και όλων των υπολοίπων θηλυκών. Λεπτεπίλεπτα βραχιόλια και κολιέ συνδυάζονται και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα πάνω σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Το ίδιο συμβαίνει και με τα δαχτυλίδιαΜισόβερα, ολόβερα, σεβαλιέ και γενικά δαχτυλίδια με λιτές γραμμές που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους είναι οι ιδανικές επιλογές για αυτή την τάση.

 bracelet-stack layering-stacking

 layering stacking

  • Ματάκια. Το μάτι είναι ένα κόσμημα που από τάση της μόδας έχει εξελιχθεί σε κλασική επιλογή και είναι ιδανικό για την γυναίκα που δεν θέλει να βγάζει τα κοσμήματα της ποτέ. Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να συνδυάσετε ένα από τα δεκάδες κοσμήματα με χρωματιστά ματάκια με οποιοδήποτε σύνολο. Είναι ένα κόσμημα που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στην παραλία ως τις βραδινές σας εξόδους και να κρατήσετε το κακό μάτι μακριά.

 mataki matakia

OIK03446PS15617

  • Ear cuffs & ear jackets. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που «αγκαλιάζουν» ή καλύπτουν όλο το αυτί έχουν επανέλθει δυναμικά και είναι  η αγαπημένη επιλογή των γυναικών για το 2016. Ειδικά όταν συνδυάζονται με χρωματιστές ορυκτές πέτρες ή ζιρκόν μπορούν να γίνουν το απόλυτο καλοκαιρινό κόσμημα.

PS15623 PS15622MM16029MM16030

  • Ethnic style. Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να υιοθετήσετε το ethnic στυλ στην πιο κομψή εκδοχή του. Φορέστε ιδιαίτερα κοσμήματα με σχεδιαστικές επιρροές από το αζτέκικο ύφος και την γεωμετρία που σίγουρα θα κεντρίσουν τα βλέμματα  του κόσμου. Εξαιρετική επιλογή για αυτή την τάση είναι και τα κοσμήματα με ορυκτό τιρκουάζ που είναι χαρακτηριστική επιλογή σε ethnic και vintage κοσμήματα. Επίσης το  χρώμα αυτού του λίθου είναι ζωηρό, εντυπωσιακό και ιδανικό για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας.

 ethnic turquoise

MM15999MM16000

  • The longer, the better. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η περίοδος που οι γυναίκες αποκαλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του δέρματός τους. Τα μακριά κολιέ που θυμίζουν ροζάριο ή ημιτελές bodychain που καταλήγει στο στήθος είναι μια από τις κορυφαίες καλοκαιρινές τάσεις. Αγκαλιάζουν και κολακεύουν το σώμα και μπορουν να φορεθούν ιδανικά ακόμα και με το μαγιώ στην παραλία. Επίσης τα μακριά λεπτεπίλεπτα σκουλαρίκια είναι εξαιρετική επιλογή για να αναδείξετε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινα χτενίσματα όπως τα updo και τα buns.

longer

ZH15676 PS15632

Απολαύστε με στυλ κάθε στιγμή της πιο ωραίας εποχής του χρόνου, επιλέγοντας κοσμήματα που θα σας συνοδεύσουν σε όλες σας τις δραστηριότητες. Δώστε έναν ιδιαίτερο και πολυτελή τόνο στην εμφανίση σας είτε βρίσκεστε στην δουλειά είτε σε κάποια παραλία. Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που θα φέρουν το καλοκαίρι στην καθημερινότητα σας.

Τα κοσμήματα του άρθρου καθώς και δεκάδες ακόμα επιλογές για κάθε στυλ θα βρείτε στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.haritidis.gr αλλά και στο κοσμηματοπωλείο μας στην Θεσσαλονίκη.